Vizitator Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 (editat) E usor de dat sfaturi dar sigur unul care n-a mai schimbat AS15 va strica iremediabil placa Sint de acord cu dvs......de aia i-am si spus sa se duca la un service GSM........... Editat August 17, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Daca cumva e si AS15H atunci chiar e nasol. Link spre comentariu
Vizitator maldii Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Am o statie Gordak 952 dar nu prea am incredere in letcon , flux am kimbo 223 si amtech 559 uv , si cipul este AS15-F conteaza daca este F sau G? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 (editat) cipul este AS15-F conteaza daca este F sau G? Nu conteaza, Jean boxeaza. Editat August 17, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Nici daca e H nu conteaza functional atat ca este mult mai greu de dat jos.Are pad lipit pe spate. Link spre comentariu
adydep Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Există și soluție amatoricească pentru această situație,anume după dezlipirea pin cu pin,cu ajutorul "șurubicii" de ceasornicar,și a pistoletului de Radioprogres(cum am descris mai sus),se aplică pe capsula integratului o bilă de cositor,și se încălzește bine-bine,până ce integratul "pică jos" de pe cablaj . E usor de dat sfaturi dar sigur unul care n-a mai schimbat AS15 va strica iremediabil placaEu nu stiu cum va si ganditi ca orice se repara in stil "minitehnicus" Cine strică iremediabil placa,se învață minte că depanarea unui tv nu-i un lucru simplu,ambalează televizorul într-o păturică și vine cu el la secția de reparații Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 (editat) E usor de dat sfaturi dar sigur unul care n-a mai schimbat AS15 va strica iremediabil placa Eu nu stiu cum va si ganditi ca orice se repara in stil "minitehnicus" Este normal de dat sfaturi usor dar pentru cine nu se descurca sa mearga domnule cu el la un atelier si acolo se va repara cine il pune sal strice Editat August 18, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Daca nu te-ai descurcat, vino cu ambele placi t-con la mine.Astept PM, azi sau maine. Link spre comentariu
Vizitator maldii Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 (editat) Va multumesc tuturor pentru ajutor Am schimbat AS15-F si televizorul este perfect functionabil , eu personal lam schimbat lam scos pe cel vechi cu suflanta si lam lipit pe cel nou cu letconul de la gordak , imi pare rau ca am luat si teapa cu placa pe care am cumparato dar asta este omul din greseli invata . As mai avea o intrebare as dori sa cumpar o statie de lipit Pensol http://www.tme.eu/ro/details/pensol-sl20-n/statii-de-lipit/sorny-roong-industrial/ este mai buna decat letconul de gordak ? Editat August 26, 2016 de maldii Link spre comentariu
dan cod Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Am zis eu ca asa va fi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum