svsu Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Am montat cuiva o statie Albrecht AE6110. Boon. Reglata, toate bune si frumoase. Tipul cand a vazut-o, respectiv probat-o a ramas foarte mirat, dar nu in sens pozitiv (dimensiuni, alte caltati) ci ca asta nu e ce vrea el. Ca el vrea o statie cum a vazut la cineva, cica wireless. Adica cica in baza talpii antenei era toata statia iar comunicarea se facea prin bluetooth. Eu nu am auzit de asa ceva. Doar de microfoane wireless am auzit. Voi? Link spre comentariu
gica70 Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Cred ca face o confuzie, exista o aplicatie pe telefon in banda CB (cred ca gen cum au radioamatorii pe net). Link spre comentariu
svsu Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 (editat) Tipul insista ca a vazut aceasta scula pe un Mercedes ML. Si avea o antena mica fara conexiune fizica cu restul, iar el vorbea de la o chestie gen microfon wireless. Editat August 17, 2016 de svsu Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Si cu ce se alimenta? Link spre comentariu
svsu Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 Antena avea un acumulator litiu, se incarca prin usb si cam atat a putut sa vada. din pacate nu a retinut brand-ul sculei. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 (editat) Tipul cand a vazut-o, respectiv probat-o a ramas foarte mirat, dar nu in sens pozitiv (dimensiuni, alte caltati) ci ca asta nu e ce vrea el. Ca el vrea o statie cum a vazut la cineva, cica wireless. Adica cica in baza talpii antenei era toata statia iar comunicarea se facea prin bluetooth. Asa mai sunt unii copii, vad avioane si dupaia plang si se tavalesc pe jos ca vor si ei desi habar n-au ce-i aia. Exista statie CB cu microfon detasabil. Practic e un PTT fara cablu de conexiune cu statia. Are si difuzor incorporat, astfel ca statia poate fi montata undeva in bord sau sub, iar ptt ul e suficient pt comunicare. Am vazut asa ceva la fabricanti ca Lafayette si Uniden Editat August 17, 2016 de Rx-Tx Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Despre asta vorbeam in postarea de mai sus Link spre comentariu
belasajgo Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Interesant microfonul wireless! Dar acesta este doar un accesoriu pentru statia CB, deci nu inlocuieste complet statia. Sunt curios daca chiar exista o statie CB de genul acela ce ne-a descris initiatorul topic-ului. Eu cumva nu-mi pot imagina ca un mini-acumulator din talpa unei antene reuseste sa alimenteze o statie CB pentru o perioada mai lunga de timp... Sau este o jucarie care emite cu putere mica, sau clientul respectiv al colegului de forum nu a inteles bine ce este ceea ce a vazut. Nu stiu nici cum ar rezista acumulatorul respectiv la temperaturi mici / mari (iarna / vara)... Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Mai exista de la TTi niste statii ce au accesorii conectate prin bluetooth, poate aia o fi vazut omul.. E greu sa-l lamuresti pe unu care vede ceva dar nu stie ce vede si incearca sa puna detalii din imaginatia lui ca sa explice ce a vazut. Link spre comentariu
QQme Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Antena mica? probabil nu era CB, apoi acumulatorul respectiv trebue sa alimenteze un minireceptor si atentie, etajul final de emisie,ce autonomie poate avea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum