surubarila Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Vezi poza atasata,poate ajuta.Iti pot face rost de valorile din SM Titanium 210 diseara cand e acasa omul al carui TV l-am reparat(tot 11AK36). Link spre comentariu
mircea65 Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 multumesc mult, cred ca e suficient o sa verific si corectez daca e cazul cand ajung acasa. Ce nu stiu este treaba cu reglajul automat al AGC prin apasarea tastei albastre-cum spuneam la mine ruleaza fara sa se opreasca la o valoare si nu-mi dau seama de ce. inca odata multumesc cu stima! Link spre comentariu
surubarila Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Apasarea tastei albastre aduce TV-ul in mod "cautare/instalare automata".Negasind niciun program poate de-aia face asa. Link spre comentariu
mircea65 Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 tasta albastra o apas cand sunt inSM si in loc sa reglez AGC manual apas tasta albastra pentru accord automat-la asta m-am referit. Link spre comentariu
surubarila Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Modifica valoarea AGC cu +/- , pune 63 de ex. si vezi daca ramane memorat. Link spre comentariu
mircea65 Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 da ramane memorat nu e problema-era doar o curiozitate mai mult. multumesc Link spre comentariu
mircea65 Postat August 18, 2016 Autor Partajează Postat August 18, 2016 Buna dimineata, inca nu am intalnit pana acum ac.cauza a nerecptionarii programelor-pe scurt stiam ca in interiorul bobinei CAF e un cond. si am incercat prin tatonari de la 30pf in jos si am ajuns la val de 15pf cu care tv-ul se comporta OK. Poate stie cineva ce val. are acel cond. multumesc tuturor pt. ajutor. cu stima! Link spre comentariu
adydep Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Căutați o bobină de pe alt șasiu,nu trebuie să fie neapărat ak36,trebuie să folosească jungla STV224X . Link spre comentariu
mircea65 Postat August 18, 2016 Autor Partajează Postat August 18, 2016 (editat) intrbare-este problema daca-l las asa sau....? Editat August 18, 2016 de mircea65 Link spre comentariu
adydep Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Dacă stă pe post,și acordează bine,nu-i nici o problemă. Link spre comentariu
mircea65 Postat August 18, 2016 Autor Partajează Postat August 18, 2016 se opreste pe post, e stabil acord sunet-imagine, asa cum am spus se comporta normal. Trebuie sa-i mai scad val. tens.+B este 118v, sa vad de unde e. cu stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum