Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Sanyo CE21AT2-E cursa inversa si imagine verde

aygun

Postări Recomandate

Salutare din nou tuturor!

Una bucata TV Sanyo modelul din titlu. Afiseaza cursa inversa si fundal verde dupa cum se va vedea in imaginile atasate :

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Suspectez iarasi circuitul de baleiaj pe verticala pentru lipsa stingerii cursei inverse insa de unde doar culoarea verde ?

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aygun

4

• johny

1

• mesteru

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Salutare din nou tuturor!

Una bucata TV Sanyo modelul din titlu. Afiseaza cursa inversa si fundal verde dupa cum se va vedea in imaginile atasate :

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Suspectez iarasi circuitul de baleiaj pe verticala pentru lipsa stingerii cursei inverse insa de unde doar culoarea verde ?

Multumesc anticipat!

cum sa suspectezi bv cand ai fond verde ,aici e clar defect de parte video, final video jungla matrice chiar tub,bv-ul poate fi ascultat si cu urechea,daca auzi vibratii in bobina de dflexie atunci bv e ok sau partial ok,acum nu zic ca nu o fi si defect in bv ,dar acesta imagine denota un defect pe partea video sau tub,daca catodul de verde al tubului e pus la masa atunci poate avea acest efect

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Merci frumos pentru raspunsuri!

cum sa suspectezi bv cand ai fond verde ,aici e clar defect de parte video, final video jungla matrice chiar tub,bv-ul poate fi ascultat si cu urechea,daca auzi vibratii in bobina de dflexie atunci bv e ok sau partial ok,acum nu zic ca nu o fi si defect in bv ,dar acesta imagine denota un defect pe partea video sau tub,daca catodul de verde al tubului e pus la masa atunci poate avea acest efect

Era o supozitie. Am zis ca ma gandeam la BV deoarece apare cursa inversa si de regula cursa inversa e stinsa de circuitul de BV. De aceea am banuit BV-ul.

Am dat comanda de BF-urile 422 si 423 sa vedem ce iese. Daca merge e perfect. Faza e ca am pierdut de mult legatura cu astea cuu CRT dar am o vecina care sta in chirie si a busit ambele  TV-uri ale celui ce i-a inchiriat apartamentul. Acum , asta este. Vedem ce iese. Oricum am luat si circuit de BV asa ca il voi inlocui si pe al . E vreo 12 RON LA-ul 7841. Vedem.

De auzit nu prea am ce auzi ca am ceva hipoacuzie de perceptie , adica o surditate de 47% pe urechea dreapta si vreo 63% pe stinga. :d

;)

Editat de aygun
Link spre comentariu

buna ziua,

am schimbat si eu bf 422 si423 noi la un tv galactic, au tinut  aprox 6 luni, apoi am pus din recuperari si tin si in ziua de azi. cele noi =posibile stifturi.

daca exista posibilitatea puneti di recuperari.

o zi buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări