Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hyundai LED-HD 19HYL80A

dumitru_a

Postări Recomandate

Am un tv Hyundai LED-HD 19HYL80A ,selector DWE-7053BWD-PLL ,procesor MST6E181VS-LF-Z1 panel LTM185AT05 ,mainboard 6M181S1 la care nu mai receptioneaza nimic , nici pe selector , nici pe intrarile hdmi sau av , pe cautare selector apare un post foarte slab si se opreste acolo nu mai cauta nimic daca deconectez antena cauta in continuare pana la capat .

Daca aveti cumva schema acestuia eventual un dump ?

Se poate proba cu o memorie goala ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dumitru_a

2

• johny

1

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca memoria este spi flash in nici un caz nu merge cu una goala,in cel mai bun caz salvati continutul memoriei spi din tv,stergeti aceasta memorie si rescrieti cu continutul salvat,de multe ori da rezultate,succes

Link spre comentariu

In afara de "6M181S1", nu mai are si alta serie(model) pe main board?. Cred ca aveti acolo o memorie flash 25Q32, e bine sa faceti cum a spus colegul "iuliantv"

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

P/O:110025

M/O:6M181S

O/N:N/O

D/N:20111012X001368

atat am gasit , de aceea caut un dump nu gasesc nimic despre acest model de tv pe net

Editat de dumitru_a
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări