ctepeo Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Mi s-a pus pata să am în colecţie un C.D.-R.O.M. produs maxim august-septembrie 1998. Da' nu reuşesc să găsesc aşa ceva de nici un fel! Am fost pe la vreo 3 magazine care au componente I.T. vechi, m-am uitat pe talcioc, pe internet şi nimic! Nu erau multe unităţi optice în România pe atunci, da' nici chiar atât de puţine încât să zici că nu găseşti vreuna din perioada aia! Link spre comentariu
franzm Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Acu vreo trei luni ne-am mutat firma am defrisat (amplificatorul de casti) si am aruncat cel putin zece bucati, cel mai vechi fiind din '96. Link spre comentariu
zal Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Cel mai vechi cd-rom văzut de mine acum vreo 10 ani era Philips, viteză x1, x2 şi cd-ul se monta într-o casetă transparentă asemănătoare unei dischete groasă de 1cm. Era din anii 90, la începuturi. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Va intereseaza nou sau merg si second? ca second posibil sa am eu ceva. Link spre comentariu
leo 17 Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 am si eu ceva sh daca se mai doreste Link spre comentariu
ctepeo Postat August 14, 2016 Autor Partajează Postat August 14, 2016 Da, mă intresează. Dacă merge. Însă continuăm discuţia pe p.m. sau aic ihttp://www.elforum.info/topic/117863-cump%C4%83r-cehstii-antice-pentru-computer/ ,că discuţia asta nu e la publicitate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum