orgasmo Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 cu lm ul scos afara deci fara partea de inalte tot asa face Masurati tensiunea continua la conectorul CONN22 cu iesirea amplificatorului de joase in gol si dupa aceea in sarcina cu semnal pe intrare si volumul cand intra in protectie. Testati sursa de alimentare deconectata de la etajul final conectand consumatori, becuri 230V/60W(100W) la +VH si -VH respectiv +LV si -LV. Verificati corespondenta componentelor ce par a fi inlocuite anterior cu cele din schema, eventual atasati poze. Link spre comentariu
adi ps2 Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 am sa incerc maine lipituri se vedeau doar la irf uri Link spre comentariu
George Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 De curiozitate cum arata inscriptionarea irfp-urilor, ca in prima sau ca in a doua poza de mai jos? Click pe poze pentru marime completa. Link spre comentariu
Vizitator Mihai David Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 https://postimg.org/image/a3ixw4x67/ Verifica sa nu ai vreunul din pinii celor doua tranzistoare darlington rupt ( SAP16N / SAP16P ) PS: eu am gasit intr-o boxa acest defect iar boxa se comporta exact ca in descrierea ta Link spre comentariu
adi ps2 Postat August 23, 2016 Autor Partajează Postat August 23, 2016 ca si in prima poza , nu are nici un pin rupt am verificat si eu la inceput am refacut lipituri alea alea Link spre comentariu
Vizitator Mihai David Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 ca si in prima poza , nu are nici un pin rupt am verificat si eu la inceput am refacut lipituri alea alea Nu din placa ci, imediat la iesirea din capsula,acolo se intrerup acele darlingtoane...... Link spre comentariu
adi ps2 Postat August 23, 2016 Autor Partajează Postat August 23, 2016 acu leam apasat cu surubelnita sunt ok Link spre comentariu
adi ps2 Postat August 26, 2016 Autor Partajează Postat August 26, 2016 ce sa mai fac cu ea....ca nu mai stiu ce sai fac Link spre comentariu
adi ps2 Postat Septembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 nime nimic? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum