Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rcf art 312a

adi ps2

Postări Recomandate

buna am un rcf 312a tot merge perfect doar ca dau putin mai dare si intra in protectie se aude si ceva bazait cand i dau drumu si nu are semnal  chiar daca volumu de pe boxa este la minimic problema este ca a mai fost reparata se vad lipituri am verificat tensiuniile de alimentare sunt ok condensatori de filtraj iam schimbat si aia de pe tensiunea joasa si de pe tensiunea inalta tot am bazait tot asa face

https://s4.postimg.org/fw08y7ay5/Screen_Shot_2016_08_14_at_13_07_19.png

Editat de ratza
Mutat de la amplificatoare la depanări.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi ps2

13

• George

3

• orgasmo

3

• maxente

1

Top autori în acest subiect

Reiese clar din mesaj sa inseriezi cate o rezistenta catre ambele zennere. Verifica si acele lipituri unde zici ca a mai fost depanat. Eventual refa acele lipituri.

Link spre comentariu

leam refacut deja din prima ca nu tare imi placeau erau cam reci  acuma intreb si eu ca prostu din iesirea de pe inalte sau de pe medi/bas ca e biamp mai are un tda pt inalte separat si pica ambele

Editat de adi ps2
Link spre comentariu

Masoara valoarea tensiunii continue (offset) la iesirea din amplificator inainte de releu, cu volumul la minim si difuzorul deconectat. Multimetrul trebuie sa fie setat pe tensiune continua. Exemplu in poza de mai jos (click pe imagine pentru marime completa):

Posted Image

Link spre comentariu

Masurati tensiunea continua pe iesirea la U13 LM3886T in momentul in care intra in protectie, deconectata alimentarea de la U13 pinii 1 si 5 +LV si pinul 4 -LV sa vedeti daca amplificatorul de joase creeaza probleme.

Verificati, relipiti R125, R144, R106, R124 de 1Mohm.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări