Vizitator catalin89 Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi zica mai exact roata dintata care se schimba la 19 ganguri cati dinti are si daca are sau gasesc pe undeva si sigla de la strung aceea cred ca este din alama care scrie uzina de strunguri arad are cine pe aici una as vrea sa gasesc una sa ii pun strungului care tocmai l-am achizitionat si imi cam pare rau ca nu are acea sigla parca nu are nume iar roata dintata este tot cu acele caneluri in centrul ei? Multumesc. Link spre comentariu
alin 105 Postat August 15, 2016 Partajează Postat August 15, 2016 Esti fratele geaman a lui Florin Berdila? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 15, 2016 Partajează Postat August 15, 2016 (editat) Nu`i! Are un punct si semnul intrebarii. Precis nu`i geaman! Grig Editat August 15, 2016 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Vizitator catalin89 Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Eu va sfatuiesc sa va abtineti cu comentari din astea inutile daca nu aveti habar despre ce intreb nu mai raspundeti cu comenturi de luare la misto iar daca cunoasteti nu ar strica sa fiti mai cu bagare de seama si sa raspundeti. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Cred ca ai impresia ca`s inutile comentariile, nu`i chiar asa, te rog citeste ce ai scris prima data apoi pune`te in pielea unuia ce nu are cunostiinta de problema ta si vezi ce poate intelege acel om. Dupa astfel de recomandari si ton fii sigur ca nu mai pun mina pe manual sa caut ceva. Grig Link spre comentariu
nationalistu Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi zica mai exact roata dintata care se schimba la 19 ganguri cati dinti are si daca are sau gasesc pe undeva si sigla de la strung aceea cred ca este din alama care scrie uzina de strunguri arad are cine pe aici una as vrea sa gasesc una sa ii pun strungului care tocmai l-am achizitionat si imi cam pare rau ca nu are acea sigla parca nu are nume iar roata dintata este tot cu acele caneluri in centrul ei? Multumesc. Salut de obicei cand cauti ceva piese lipsa la un strung...pui ceva poze din partea care lipseste acea piesa,numai asa ne putem da seama in special la tine ce anume cauti. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Eu cred ca el cauta ce pinion ii trebuie ca sa fileteze cu 19 TPI. Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum