Vizitator iulia Postat August 13, 2016 Partajează Postat August 13, 2016 buna seara am un televizor orion si cum nu gasea anumite programe, am dat pe prima instalare si acolo ma intreba daca vreau sa sterg toate programele pt prima instalare, am dat da si acum nu mai am nici un program, si nici un fel de scanare(automatica sau manuala) nu mai gaseste nimic....exista vreun mod sa gasesc canalele...sa intru in vreun submeniu...ceva ca la tel sau calc???? Daca ma poate aajuta cineva ii multumesc muuuult Link spre comentariu
cristybadea Postat August 13, 2016 Partajează Postat August 13, 2016 De pe butonul IMPUT al telecomenzii trebuie sa selectati ATV apoi tasta MENU iar din acest meniu selectati CHANNEL si apoi COUNTRY iar dupa ce setati TARA(regiunea) accesati AUTO-SEARCH Link spre comentariu
Vizitator iulia Postat August 13, 2016 Partajează Postat August 13, 2016 multumesc pentru raspuns cristybadea am incercat ...pe telecomanda mea am source...care are aceeasi functie cu input...dar cand apas menu dupa source si tv i-mi da acelasi mesaj mereu " nu au fost adugate canale .mergeti la meniul de instalare pt a aduga canale"....de acolo am incercat dar nu gaseste nimic...daca stiti alta modalitate..... muuuultumesc.Acest mesaj iese mereu... Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 13, 2016 Partajează Postat August 13, 2016 Cablul de antena este sigur bun? Eventual faceti maine o proba la un vecin/ruda. Succes Link spre comentariu
leoncris Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 http://archive.espec.ws/section321/file27631.html Скачать литературу orion_32082 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum