Vizitator djcretzu Postat Aprilie 13, 2007 Partajează Postat Aprilie 13, 2007 as vrea si eu sa fac un rack de 19''.daca ar putea cineva pls sa ma ajute....tot am cautat si nu am gasit pe niciunde o poza cu asa ceva mai detaliata.dar daca ar putea cineva sa ma ajute...o poza ceva ... orice sau o schema amanuntita pls astept rasp sau contact pe djcretzu23;id-ul meu de mess. Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Aprilie 13, 2007 Partajează Postat Aprilie 13, 2007 Uite aici : http://www.speakerplans.com/index.php?id=rackplans Link spre comentariu
stefanev Postat Aprilie 13, 2007 Partajează Postat Aprilie 13, 2007 il faci din structura metalica? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 14, 2007 Partajează Postat Aprilie 14, 2007 Mai bine il faci din mdf, pal, sau alte materiale lemnoase..decat sa il faci din aluminiu.Mai bine il cumperi decat sa te chinui cu AL. Link spre comentariu
Vizitator djcretzu Postat Aprilie 17, 2007 Partajează Postat Aprilie 17, 2007 as vrea sa il fac din metal ca trebe sa tina 3 statii de 16 kg si un eq sau doua Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 as vrea sa il fac din metal ca trebe sa tina 3 statii de 16 kg si un eq sau douaSi crezi ca din PAL nu tine atata? :rolleyes: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Daca il faci calumea..tine si mai mult.! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum