Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32H6410 ; the good and the bad ...

fratello

Postări Recomandate

Va salut ! Am doua televizoare Samsung 32H6410, achizitionate de noi, din surse diferite, cam la 1 luna diferenta. Unul merge absolut perfect ...Celalalt are urmatoarele probleme :

- conectare problematica a telecomenzii SMART ; cateodata nu se conecteaza deloc sau se conecteaza si reactioneaza f.f.greu (in acele momente este aproape imposibil sa opresc TV-ul ! ; modulul BT nu este detectat) ; re-sincronizarea telecomenzii nu are niciun efect. Am apelat la serviciile on-line ale Samsung Romania, care au procedat la o resetare generala a parametrilor. Cateva zile a functionat OK, dupa care iar a luat-o razna .... Mentiuni : pe celalalt TV telecomanda Smart functioneaza perfect !!! Telecomanda de la TV-ul "bun" are acelasi comportament defectuos pe TV-ul "rau", de unde am dedus ca este o problema a televizorului si nicidecum a telecomenzii(lor).

In momentele cand telecomanda Smart functioneaza greu, chiar si telecomanda IR functioneaza la fel de greoi :( ....trec secunde bune pana se opreste TV-ul, desi ledul de stare al TV clipeste indicand receptia comenzii ...

- desi am setat TOTI parametrii identic pe ambele televizoare, imaginea pe acest TV "rau" prezinta urmatorul fenomen : la scenele intunecate, dupa o fractiune de secunda creste luminozitatea ecranului, parca pentru a "compensa" lipsa luminii. Dupa o vreme de vizionat, efectul devine destul de suparator ... Repet, am setat toti parametrii (inclusiv ECO si senzor de lumina) identic pe ambele televizoare ...

Pentru ca acest TV este achizitionat ca "open box" nu beneficiez de service in reteaua Samsung :(, ci doar la magazinul care mi l-a vandut....ceea ce presupune niste "eforturi" in trimiterea la garantie, in alta localitate,prin curierat ; in plus nu am siguranta ca vor fi si rezolvate problemele .

Am achizitionat un model identic cu cele doua ( NU radeti, va rog ! Pretul a fost foarte bun !) cu displayul spart, dar in perfecta stare de functionare.

Intrebari :

-pot "muta" placa "de baza", modulele WiFi si BT, alimentarea, pe acest TV "rau" ?

-operatiune presupune calibrari/reglaje ulterioare ? Este necesara aparatura dedicata (gen osciloscop, de exemplu) ?

Multumesc anticipat pentru orice sfat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fratello

3

• modoran

2

• sorinpavel

1

Top autori în acest subiect

Daca are acelasi panel nu va trebui sa schimbi sa schimbi, daca are panel diferit fie rescrii dumpul, fie montezi memoria veche pe placa de baza cu displayul spart.

Link spre comentariu

Pai codurile placilor sunt trecute pe ele.Daca este acelasi cod nu are rost sa munciti degeaba.Eu as incerca pe rand schimbarea modulelor.In felul asta vezi exact cine a fost de vina.Succes

l

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări