neagu Postat August 12, 2016 Partajează Postat August 12, 2016 Salutare sunt nou pe acest forum si vin cu rugamintea la dvs de a ma ajuta in rezolvarea unei probleme. La acest tv unele canale se vad color iar unele nu, cele care nu se vad color are tendinta de a se vedea colordar pentru o fractiune de secunda si apoi dispare si ciclul se repeta. La acest tv in menu servis sunt trei optiuni OP1,OP2,OP3, cu mai multe cifre ma poate ajuta cineva cu aceste coduri de cifre? Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat August 12, 2016 Partajează Postat August 12, 2016 Nu sunt trecute pe eticheta de pe tub? Link spre comentariu
Vizitator AurelCojocea Postat August 12, 2016 Partajează Postat August 12, 2016 Buna dimineata,poate fi si din bobina de rejectie,care e dereglata un pic. Link spre comentariu
adydep Postat August 12, 2016 Partajează Postat August 12, 2016 Opțiunile sunt sigur trecute pe un bilețel,lipit pe acvadagul cinescopului Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 12, 2016 Partajează Postat August 12, 2016 Eu cred ca acele programe care se vad alb negru sunt pe alta norma adica secam si celelalte sunt pe pal si se schimba din meniu Link spre comentariu
neagu Postat August 12, 2016 Autor Partajează Postat August 12, 2016 Va multumesc de raspuns, fiind incepator in ale electronici nu am stiut unde sa caut, asa ca am recurs la intrebari pe acest forum voi reveni cu rezultatul. Link spre comentariu
neagu Postat August 14, 2016 Autor Partajează Postat August 14, 2016 Am verificat bobina, am gasit optiunile pe tub( sunt bune) in meniu la sistem am doua optiuni ;FRANTA SI EUROPA : Am selectat europa dar degeaba tot aceiasi manifestare unele color si altele alb negru, alte sugestii. Multumesc. Link spre comentariu
bobo Postat August 15, 2016 Partajează Postat August 15, 2016 Poate fi cuartul defect.Un timer serie cu cuartul poate ajuta Link spre comentariu
neagu Postat August 16, 2016 Autor Partajează Postat August 16, 2016 In tv-ul acesta sunt mai multe care este cel de formeaza culoarea?(sunt incepator). Va rog mult sa ma ajutati . multumesc mult Link spre comentariu
cristronic Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 (editat) Cuartul de 4,43Mhz notat cu X301 ,de verificat si condensatorul inseriat cu el.Atentie,nu functioneaza cu orice cuart de 4,43Mhz. Editat August 16, 2016 de cristronic Link spre comentariu
neagu Postat August 16, 2016 Autor Partajează Postat August 16, 2016 Am facut ce a zis domnul BOBO si am rezolvat problema. Va multumesc tuturor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum