Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

informatii despre atmega 8

Vizitator alexutszu

Postări Recomandate

Vizitator alexutszu

salutare! am si eu o intrebare...de fapt am nevoie de o documentatie sau ceva care sa ma ajute sa programez un astfel de microcontroller...aveti idee de unde pot lua ceva mai usor digerabil ... ceva ca pentru incepatori?ms! :tonqe:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

1

• Laci

1

Top autori în acest subiect

http://www.avrbeginners.net/ aici ai un tutorial simplu pentru incepatori cum sa faci programe in asambler, daca asta vrei. Oricum printeazati datashetul lui ATmega8, studiazal bine, apoi vezi descrierea instructiunilor si folosirea lor din datashetul atasat, asta pentru inceput. Daca ai de gand sa inveti C sau alte limbaje, pentru care ai programul evident, poti incepe si altfel, dar datashetul controlerului cu care vrei sa lucrezi si instructiunile lui trebe sa ai habar oricum .

Eu personal, am inceput cu ce tiam recomandat si apoi cu BascomAVR care este basic, fiindu-mi cam greu la inceput ca eu ma ocupam de ani de zile cu PIC si eram "educat" in alt stil. Mi-am facut un STK200 si mam apucat de treaba, ca vorba lunga ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări