Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ofer la schimb kit amplificator pe tuburi contra monitor PC

mojnost

Postări Recomandate

Pentru cine are un monitor PC disponibil, prefer LED cu diagonala peste 19 inch, ofer kit amplificator audio pe tuburi in mai multe configuratii.

Finale am 6s4s, 6p6s, 6p1p-ev, gu50, el81, el86, e80Lsq, 6p3s, 6p9, GI30, PL81, 6p15p, 4p1L, triode 6s19p. Pentru preamplificare  am 6n1p(ev), 6n6p, 6n9s, 6n8s, 6n7s,  6n2p(ev), 6j1p(ev), 6n3p(ev), ecc82, ecc31, ecc86, ecc85. Am si variante mixte, ecl81, ecl86, 6f3p. Pentru redresare am 5Tz4s, ez80, ez81. La toate ofer si socluri, noi sau recuperate, cu ecran sau fara. Pentru iesire ofer transformatoare pentru rebobinat sau pachete de tole. Pentru vizualizare am em84.

Cine are un monitor disponibil isi alege o configuratie de amp si discutam echivalenta pe PM. Ofer bonus consistent in tuburi audio si socluri, reglete pentru montaj, din care am surplus, pe langa echivalentul mentionat.

In functie de solicitari, pot oferi la schimb si alte lampi decat cele mentionate, care nu se incadreaza strict la amplificare sau preamplificare audio.

Editat de mojnost
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mojnost

5

• validae

1

• klauss00

1

• PINTI

1

Top autori în acest subiect

Kitul amplificator

.           Eu stiu ca un kit trebuie sa contina urmatoarele: cablajul, schema electronica, schema de conexiuni, lista de piese, componentele care vor fi plantate ( rezistente, diode, condensatoare, bobine ,  socluri, tuburi electronice), fludor, decapant,  cose,  fire de conexiune, carcasa, butoane, potentiometre, transformatoare, mufe de conexiune, suruburi, piulite, saibe, etc, etc.

Poti livra toate aceste pentru un monitor PC? 

Crezi ca se merita?

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Kitul amplificator

.           Eu stiu ca un kit trebuie sa contina urmatoarele: cablajul, schema electronica, schema de conexiuni, lista de piese, componentele care vor fi plantate ( rezistente, diode, condensatoare, bobine ,  socluri, tuburi electronice), fludor, decapant,  cose,  fire de conexiune, carcasa, butoane, potentiometre, transformatoare, mufe de conexiune, suruburi, piulite, saibe, etc, etc.

Poti livra toate aceste pentru un monitor PC? 

Crezi ca se merita?

off topic.

Binenteles ca pot livra, insa asta trebuie discutata cu doritorii, nu cu diversi comentatori sau critici.

Editat de mojnost
Link spre comentariu

M-ar interesa o configuratie PP cu GU50 si transformatoarele de iesire bobinate. Ofer diferenta.

Nu ma angajez la bobinat. Am niste transformatoare cu miez dublu c si unele cu E + I de la care pot fi folosite tolele, eventual carcasele daca raman intacte dupa dezmembrare. Eventual pot oferi si ceva sarma de bobinaj daca se potriveste cu ce am eu.

Nu ai scris insa nimic despre vreun monitor, de la care trebuia sa inceapa discutia. Topicul nu este nici de vanzari si nici de schimburi diverse, caut pe cineva care in urma unui upgrade sau mai stiu eu ce alta situatie are un monitor in plus, ca al meu LCD a inceput sa se stinga.

Link spre comentariu

Ar fi bine să-i schimbaţi condensatorii electrolitici din sursă şi va funcţiona foarte bine. Operaţiunea se face cam în zece-douăzeci de minute şi nu riscaţi nimic, cei patru-cinci condensatori costă maxim 10-15 Lei....

Link spre comentariu

Ar fi bine să-i schimbaţi condensatorii electrolitici din sursă şi va funcţiona foarte bine. Operaţiunea se face cam în zece-douăzeci de minute şi nu riscaţi nimic, cei patru-cinci condensatori costă maxim 10-15 Lei....

Sunt pe duca lampile din el, nu prea se mai gasesc si nici nu cred ca mai merita, imi cumpar altul daca nu iese nici un schimb.

Link spre comentariu
Vizitator claus

Topicul nu este nici de vanzari si nici de schimburi diverse,

Atunci ce-o fi?

Am doua astfel de monitoare si cum ati specificat configuratie la alegere,am ales,mentionand si ca suport diferenta,constient fiind de valoarea mai mare fata de monitor.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări