Daniel Bode Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 caut si eu un program cu care se deschide softul ptr aceasta telecomanda...sau mai bine zis cu ce program se instaleaza Link spre comentariu
Vizitator Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Ia de aici, ca n-ai servici...... http://www.clurc.net/ Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Descarca de aici ca este urcat de mine Longer PRC V7 1 4 3 151214 EXE si este ultima versiune Link spre comentariu
Daniel Bode Postat August 24, 2016 Autor Partajează Postat August 24, 2016 Multumesc mult pentru soft dar din pacate programatorul usb nu este compatibil cu acest soft...teapa marca ''MI..ROM'' ...am cumparat 5 telecomenzi de la ei,si am luat si programatorul mentionat de ei ca este compatibil cu aceste telecomenzi....asta e mai asteptam pana il fabrica pe cel compatibil Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Asa am patit si eu prima data eu am programatoru cumparat de la cant.......on si prima data nu vroia sa mearga am instalat programul si lam dezinstalat si lam instalat si surpriza ca dupa toate aceste a mers fara probleme Link spre comentariu
vizicon Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Ce telecomsnda si programatoare ai cumparat ,eu am cumparat 2 tipuri de la ei si sunt OK. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum