trasorv Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Bună ziua, deși am încercat de mai multe ori, nu reușesc să pun iconița whatsapp pe ecranul de blocare la galaxy s5, mă puteți ajuta ? Mulțumesc Telefonul e samsung galaxy s5 g900f Androidul este 6.0.1 Versiunea Whatsapp este 2.16.207 Link spre comentariu
florin mulies Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 salut! setari => ecran blocare si securitate => informatii si comenzi rapide pt.. => comenzi rapide la aplicatii => apoi alegeti intre comanda rapida pe partea dreaptya sau comanda rapida pe partea stanga si veti avea de selectat ce aplicatie sau aplicatii doriti sa stea pe ecranul de deblocare. Link spre comentariu
trasorv Postat August 11, 2016 Autor Partajează Postat August 11, 2016 (editat) Poate puteți fi mai explicit, dar la galaxy s5 nu exista niciuna din setările de care pomeniți. ...mi-e teamă că vorbiți de alt telefon Editat August 11, 2016 de trasorv Link spre comentariu
florin mulies Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 daca este 6.0.1 este exact cum am spus mai sus Link spre comentariu
trasorv Postat August 14, 2016 Autor Partajează Postat August 14, 2016 (editat) Androidul și setările în special nu sunt identice la toate mărcile de telefoane ... Editat August 14, 2016 de trasorv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum