grasi Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 buna ziua am facut un amplif cu doua kituri cu STK4050 II rugamintea mea este daca aveti vreo schema de alimentare pentru aceste kituri ca am inteles ca are ceva aparte sursa asta ,am o punte redresoare de 35 amperi pe 400volti si 4 bucati de condensatori de 10 000 microfarazi la 63 volti ,mi ar trebui o schema pentru legarea lor .va multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 (editat) Scrie in datasheet cum se alimenteaza circuitul. Uite asa trebuie sa faceti. Aici datasheet-ul. Editat August 10, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
grasi Postat August 10, 2016 Autor Partajează Postat August 10, 2016 va multumesc mult domnu fanel Link spre comentariu
Vizitator Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 (editat) Cu placere! Sunt Fan -Elforum, nu ma cheama Fanel. Mi-a spus atata lume Fanel incat incerc sa ma obisnuiesc cu numele. Editat August 10, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum