FLORIN IORDACHE Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Buna ziua ! Va intreb si eu cam la ce temperatura poate fi o placa video asa la liber...adica fara sa fie pe jocuri sau prea multe aplicati deschise. Placa mea video ajunge si la temperatura de 70-72 grade,este mult pentru o placa video sau sant temperaturi normale....Va spun ca eu am o placa video NVIDIA GeForce 6200 LE . Uitati cam asa arata placa mea din calculator..Aaaa,si va mai spun ca este doar de 256mb. Astept raspuns !!! Va multumesc mult !!! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Pai este normal pt ca are racire pasiva ...si este si un model mai vechi eu am asa ceva si i-am adaptat cooler sub 70 nu scadea nici la mine dar acum nu depaseste 60 grade in jocuri (512mb/256 bit) Link spre comentariu
bmwh548 Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Porcarie mai mare ca racirea pasiva la o placa video nu cred ca exista. Am pierdut sirul placilor defecte cu care am avut de-a face (si din ograda Nvidia si din cea a defunctei Ati). Personal as inlocui padul termoconductor (cel mai probabil asta are) cu pasta si as monta cumva un ventilator de 80mm subvoltat (chiar si la 5V). Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Eu l-am conectat pe placa de baza in locul celui de carcasa si il pot regla din program direct la ce turatie vreau ... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 10, 2016 Autor Partajează Postat August 10, 2016 Am avut ceva asemanator sub placa video...pana acum 2-3 saptamani,dar mi la dat tata jos din calculator....cand mi-a curatat calculatorul de praf... Dar orisicum eu am doua ventilatoare in el...unu la sursa pe care il are dedesupt si care trage aierul cald din el,altul pe carcasa de la calculator... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Nu face fata trebuie sa ai unul pe placa video neaparat . Ai vrut sa zici "aerul " Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 10, 2016 Autor Partajează Postat August 10, 2016 Ai vrut sa zici "aerul " Da scuze pentru mica greseala...se mai intampla si la case mai mari... O sa-i spun lui tata sa-mi monteze iar ventilatorul acela sub placa video...ca sa aiba o racire mai mare...placa video. Aaaa,si apropo,stiti cumva cam la ce temperatura trebuie sa ma ingrijorez mai tare ?? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Nici 70 nu este de neglijat dar nu ar trebui nici sa o depaseasca ...parerea mea . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 10, 2016 Autor Partajează Postat August 10, 2016 (editat) Cand aveam acel ventilator sub placa video.Atunci aveam temperatura intre 60 si 65 de grade in jocuri.Iar acum am intre 65 si 70 poate si 72 de grade cateodata si fara jocuri fara nimic. Dar adevarul adevarat e ca atunci nici nu era caldura aceasta de afara...de peste 30 grade... Aaa,si ce mai vream eu ca sa va mai intreb ptr ca sunt curios...Placa video pe care mi-ati pus-o dvs mai sus e chiar placa video a dvs..care ati facut modificarile sau e luata de pe net...ma refer la poza... Va multumesc mult !!! O zi minunata va doresc ! Doamne ajuta !!! Editat August 10, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Asa este placa eu doar i-am pus ventilator de 120 mm Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 10, 2016 Autor Partajează Postat August 10, 2016 (editat) Asa este placa eu doar i-am pus ventilator de 120 mm Ok,am inteles,dar oricum placa dvs are radiator dala mai peformant...adica si cu lichid de racire..+ ca i-ati mai pus dvs un ventilator pe radiator-ul acela...care tine si mai bine racoare...adica sufla in ea calumea....daca ati mai pus si un ventilator dala cu turatie mare...2000-2500 rotati/min...atunci daia nu se mai incalzeste mai deloc placa dvs... O zi superba va doresc !!! Editat August 10, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Spitfire Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Fara un airflow corect in carcasa PC-ului, temperaturile vor creste foarte mult, uneori in ciuda celor n ventilatoare, de cele mai multe ori montate aiurea...este deajuns un ventilator de 120mm pe spatele carcasei, care sa scoata aerul cald, apoi racirea sursei tot cu ventilator de 120mm, admisia aerului numai pe panoul frontal al carcasei+filtre de praf, si se obtin rezultate excelente. Procesorul meu Intel Q6600 nu trece de 38 gr.C cu 26 gr.C in camera, coolerul e pasiv, la fel si la placa video(8800GTX)-tot pasiv, nici un fel de probleme cu temperatura. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Am avut odata un calculator la care era carcasa atat de calda in partea de sus incat ma ingrijora ce se intampla in interior. Ca sa rezolv situatia am mai pus un ventilator pe carcasa sa scoata aerul cald si s-a remediat. Functioneaza si azi acel calculator. Mai erau niste ventilatoare prin el care suflau fiecare in ce directie voia, nu scotea nimeni nimic. Cred ca din fabrica erau prost puse. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 10, 2016 Autor Partajează Postat August 10, 2016 (editat) Fara un airflow corect in carcasa PC-ului, temperaturile vor creste foarte mult, uneori in ciuda celor n ventilatoare, de cele mai multe ori montate aiurea...este deajuns un ventilator de 120mm pe spatele carcasei, care sa scoata aerul cald, apoi racirea sursei tot cu ventilator de 120mm, admisia aerului numai pe panoul frontal al carcasei+filtre de praf, si se obtin rezultate excelente. Procesorul meu Intel Q6600 nu trece de 38 gr.C cu 26 gr.C in camera, coolerul e pasiv, la fel si la placa video(8800GTX)-tot pasiv, nici un fel de probleme cu temperatura. Aceste doua ventilatoare le mai am in pc-ul meu....dar mai avem unul sub placa video pe care nu il mai am pe ala... Iar ventilatorul meu de sub placa video arata asa....dar mi la scos tata de acolo cand mi-a curatat calculatorul,asa cum v-am mai spus si mai sus... Poza cu unitatea e informativa...nu e calculatorul meu exact...dar carcasa e aproximativ la fel... Informati despre calculatorul meu : Placa de baza: Gigabyte G41M-COMBO Procesor: Intel core duo e8400 (3.00Ghz) Memorie ram: 2x Kingmax (2gb+2gb) DDR3 (1333 Mhz) Hard disk: 2x Seagate unu de 320gb ,iar altul de 500gb. Doua unitati optice dvd-rw...... O zi buna va doresc tuturor !!! Editat August 10, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Den Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 (editat) Pai si de ce tii placa aia video atat de veche la sistemul ala? Imi vine a rade,da pe bune acum,tu folosesti o placa video care nici pe web nu se mai descurca atunci cand ai o grafica integrata de cateva ori mai puternica? Da afara din slot placa aia video.Consumi curent degeaba.Bagi monitorul in video integrat,instalezi driverul aferent si gata.Viteza cat cuprinde. gma4500 versus 6200le: http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=165&gid2=123&compare=intel-gma-x4500-vs-geforce-6200-le vezi ca scrie in dreapta : In terms of overall gaming performance, the graphical capabilities of the Intel GMA X4500 are massively better than the Nvidia GeForce 6200 LE. Editat August 10, 2016 de Den Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum