clony Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 (editat) Sursa: 17IPS19-5 Main: 17MB82S Panel: VES315WNDS-01 Acest tv a venit cu sursa defecta in urma unei descarcari electrice si avea mai multe componente din primar defecte. Am facut comanda la ASWO de o placa de alimentare dar surpriza nu se potriveste la mufa de alimentare mainboard. Nu pre am experienta cu comanda la vestel. Am inlocuit mufa si am mutat niste strapuri sa fie la fel ca pe placa defecta. Se aprinde led-ul rosu si clipeste intermitent rosu-albastru de 7 ori si se opreste. Tensiunea de 12v este stabila dar cea de 24v scade dupa ce se opreste led-ul din clipit. Rog o parere de la colegi care au mai intalnit acest defect. Sa fie din sursa sau sa fie softul de pe MB? http://imgur.com/a/fr0Qd Editat August 10, 2016 de clony Link spre comentariu
leoncris Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Software ... alterat. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Incearca cu softul de aici, daca e sa fie defect de soft, tv-ul ar trebui sa-si revina la normal...... https://files.fm/u/e5eyhzx6#_ Link spre comentariu
clony Postat August 10, 2016 Autor Partajează Postat August 10, 2016 Trebuie sa tin apasat tasta ok cand introduc tv in priza sau initializeaza singur procedura de update? Link spre comentariu
orgasmo Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Am avut o situatie de acest tip, problema era cauzata de o tensiune de 3,3V de pe main board ce era comandata sa faca reset, acea tensiune era prezenta permanent. Pe modulul sursa alimentare mai trebuie sa faceti modificari sau s-o reparati pe cea originala. Modulul sursa alimentare 17IPS19-5 poate sa aiba in gol toate tensiunile prezente sau doar o tensiune. Trebuie sa tin apasat tasta ok cand introduc tv in priza sau initializeaza singur procedura de update? Tasta OK. Link spre comentariu
clony Postat August 10, 2016 Autor Partajează Postat August 10, 2016 Am inlocuit si mufa de la backlight si am observat ca se aprind led-urile,apare sigla Hitachi si tv se inchide. Nu detin telecomanda deocamdata, revin cu rezultatul. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Am inlocuit si eu, o sursa de vestel, care aparent arata "cam la fel", dupa ce m-am uitat mai atent, am observat, ca cea cumparata are multe smd-uri lipsa, am "aruncat" smd-urile de pe o placa pe alta si sa rezolvat. Link spre comentariu
svsu Postat Februarie 3, 2024 Partajează Postat Februarie 3, 2024 (editat) Buna ziua tuturor. Am si eu fix acelasi model de Hitachi. Manifestare: led albastru rosu intermitent, apare sigla Hitachi si apoi se restarteaza in bucla. Suspectez firmware dar nu il gasesc. Ma puteti ajuta? Multumesc. Editat Februarie 3, 2024 de svsu Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 3, 2024 Partajează Postat Februarie 3, 2024 https://elektrotanya.com/vestel_17mb82-2_v.0.8.4_core_update_firmware.zip/download.html Link spre comentariu
svsu Postat Februarie 3, 2024 Partajează Postat Februarie 3, 2024 Multumesc frumos! A mers din prima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum