Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hitachi 32hxc01

clony

Postări Recomandate

Sursa: 17IPS19-5

Main:   17MB82S

Panel: VES315WNDS-01

Acest tv a venit cu sursa defecta in urma unei descarcari electrice si avea mai multe componente din primar defecte. Am facut comanda la ASWO de o placa de alimentare dar surpriza nu se potriveste la mufa de alimentare mainboard. Nu pre am experienta cu comanda la vestel.

Am inlocuit mufa si am mutat niste strapuri sa fie la fel ca pe placa defecta. Se aprinde led-ul rosu si clipeste intermitent rosu-albastru de 7 ori si se opreste. Tensiunea de 12v este stabila dar cea de 24v scade dupa ce se opreste led-ul din clipit. 

Rog o parere de la colegi care au mai intalnit acest defect. Sa fie din sursa sau sa fie softul de pe MB?

http://imgur.com/a/fr0Qd

Editat de clony
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• clony

3

• svsu

2

• leoncris

1

• orgasmo

1

Top autori în acest subiect

Am avut o situatie de acest tip, problema era cauzata de o tensiune de 3,3V de pe main board ce era comandata sa faca reset, acea tensiune era prezenta permanent.

Pe modulul sursa alimentare mai trebuie sa faceti modificari sau s-o reparati pe cea originala.

Modulul sursa alimentare 17IPS19-5 poate sa aiba in gol toate tensiunile prezente sau doar o tensiune.

Trebuie sa tin apasat tasta ok cand introduc tv in priza sau initializeaza singur procedura de update?

Tasta OK.

Link spre comentariu

Am inlocuit si mufa de la backlight si am observat ca se aprind led-urile,apare sigla Hitachi si tv se inchide. Nu detin telecomanda deocamdata, revin cu rezultatul.

Link spre comentariu

Am inlocuit si eu, o sursa  de vestel, care aparent arata "cam la fel", dupa ce m-am uitat mai atent, am observat, ca cea cumparata are multe smd-uri lipsa, am "aruncat" smd-urile de pe o placa pe alta si sa rezolvat.

Link spre comentariu
  • 7 ani mai târziu...

Buna ziua tuturor. Am si eu fix acelasi model de Hitachi. Manifestare: led albastru rosu intermitent, apare sigla Hitachi si apoi se restarteaza in bucla. Suspectez firmware dar nu il gasesc. Ma puteti ajuta? Multumesc.

Editat de svsu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări