yokoono Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 (editat) FInalul este ok. La atingerea tranzistorilor din prefinal apare brum. Tensiuni ok (+12v, -12v, +5v). Diplay ok. Apar toate indicatiile inclusiv nivelul volumului la actionarea potentiometrului. La comutarea intrarilor se aud releele. Dar nu ajunge semnalul la amplificatorul de putere. Pe nici o intrare (nici pe tuner unde se exclud o multime de alte componente). Are acest amplificator o defectiune "clasica" valabila acestui model?. Gasesc o schema pe la dvs. ?. Nu am gasit ori nu stiu eu unde sa caut. Cu multumiri anticipate. Editat August 9, 2016 de yokoono Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Vedeti aici de schema: http://elektrotanya.com/onkyo_tx-sr604-e_sr8460_sm.pdf/download.html Link spre comentariu
yokoono Postat August 9, 2016 Autor Partajează Postat August 9, 2016 Multumesc mult pentru schema. Am luat-o incet, pe traseu, de la coada la cap, si am ajuns la Q5501 (R2S15211FP) care este control de volum si comutator intrari. Mai sapam maine, pe racoare, cand ma apuc si de desfacut zeci de suruburi. Mai....vorbim. Link spre comentariu
yokoono Postat August 10, 2016 Autor Partajează Postat August 10, 2016 Revin. Se comporta ca si cand ar avea mutingul activat. Este vorba de AMUT. Comanda de blocare este data de procesorul Q701 catre microprocesorul Q5501. Ce se intampla (in rau) daca anulez, de proba, aceasta comanda?. Link spre comentariu
liviutom Postat Februarie 14, 2018 Partajează Postat Februarie 14, 2018 Cum ati rezolvat problema? Am un aparat cu defect asemanator. Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 14, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2018 A ajuns la dezmembrari. Link spre comentariu
liviutom Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Am intalnit probleme asemanatoare datorate rezistentei parazite din switch-urile frontale . "Procesorul o ia aratura ". Incearca si injecteaza-le cu spray de contact . Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 A ajuns la dezmembrari. Pacat de el ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum