Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ONKYO TX-SR604E fara semnal

yokoono

Postări Recomandate

FInalul este ok. La atingerea tranzistorilor din prefinal apare brum. Tensiuni ok (+12v, -12v, +5v). Diplay ok. Apar toate indicatiile inclusiv nivelul volumului la actionarea potentiometrului. La comutarea intrarilor se aud releele. Dar nu ajunge semnalul la amplificatorul de putere. Pe nici o intrare (nici pe tuner unde se exclud o multime de alte componente). Are acest amplificator o defectiune "clasica" valabila acestui model?.

Gasesc o schema pe la dvs. ?. Nu am gasit ori nu stiu eu unde sa caut. Cu multumiri anticipate.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yokoono

4

• liviutom

2

• BUGHIU

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Multumesc mult pentru schema. Am luat-o incet, pe traseu, de la coada la cap, si am ajuns la Q5501 (R2S15211FP) care este control de volum si comutator intrari. Mai sapam maine, pe racoare, cand ma apuc si de desfacut zeci de suruburi. Mai....vorbim.

Link spre comentariu

Revin. Se comporta ca si cand ar avea mutingul activat. Este vorba de AMUT. Comanda de blocare este data de procesorul Q701 catre microprocesorul Q5501. Ce se intampla (in rau) daca anulez, de proba, aceasta comanda?.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări