Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parola pe HDD

seby19www

Postări Recomandate

Buna ziua!

Am un laptop Acer Aspire E5-575G si clientul a pus o parola pe HDD pe care nu o mai stie. Exista vreo solutie in acest sens de recuperare a parolei fara achizitionare de HDD nou?

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• seby19www

3

• ion_vasile

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

din cate cunosc eu raspunsul ar fi: categoric Nu.

dar daca totusi exista, atunci insusi functia asta ar fi inutila, nu-i asa ? deci nu.

cu siguranta insa nu trebuie sa cumpere alt HDD. scoti hdd-ul afara il pui pe o magistrala in pc, stergi toate partitiile , repartitionezi. apoi instalezi windows sau ce vrei.

daca nici asa nu merge, cauta ceva de Fix MBR. parola aia exista undeva doar in vreun eeprom din laptop. pe hdd datele ar trebuii sa fie encriptate, dar tot date sunt.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

in prima faza ai putea sa resetezi bios-ul. poate ai noroc sa uite, si sa te lase sa ai acces la HDD, chiar daca cryptat, macar sa poti sa-l stergi etc.

daca nu, fa ce-am zis. uite ce spune manualul acelui computer:

However, if you don’t care about the data on your hard drive, pull out the hard drive and put it on as a secondary disk onto another working PC, format your hard drive and connect it back to the original computer and install a fresh copy of Windows again.

exact ce ziceam..

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări