adi ps2 Postat August 9, 2016 Autor Partajează Postat August 9, 2016 mai habarnam scrie doar 24v pe el i destul de mic are reductor impinge sarma http://i.ebayimg.com/images/g/TJoAAOxycmBStkP5/s-l1600.jpg asa ca asta Link spre comentariu
sesebe Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Pai pune-l la 24V si masoara curentul. Link spre comentariu
adi ps2 Postat August 9, 2016 Autor Partajează Postat August 9, 2016 am sa fac cand ajung acasa si pe placa originala a lui avea un irf540 dar smd era lipit pe placa fara radiator dar comanda ii venea dintrun eeprom Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 (editat) pentru sesebe: Il folosesc la bormasina de cablaje, merge cu motor, am si dioda pusa. pe bec am subliniat pentru ca e cel mai mare consumator pe care l-am avut la indemana. am mai actionat tot felul de ventilatorase cu el. L-am gasit. Editat August 9, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
sesebe Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Pai ai 555 sau ai EEPROM? Diferenta este enorma. Un EEPROM nu are destula tensiune la iesire ca sa deschida la saturatie un tranzistor MOS iar pt 555 iti trebuie 12V alimentare. Cu 555 la 5V nu o sa-ti mearga. Link spre comentariu
adi ps2 Postat August 9, 2016 Autor Partajează Postat August 9, 2016 (editat) nunu eu ziceam de placa originala care avea eeprom din aparatu de sudura avea ceva mc908jl3ecdwb care sa dus de aia mam pus eu sa fac alt controler pt motor eu cu 555 mam pus sa fac controleru pt el comanda pt transformatorul de putere am pus cum era pe original un releu pe celalalt bobinaj de la traful pus de mine de 12v pt ca in placa originala pt motor avea alimentare separata din trafu mare d nu este tensiunea constanta se modifica in functie de cum modifici voltaju la sudura dar credca aia facea eepromu ca el inainte schimba voltaju la sdura da turatia era la fel eu am pus separat ca sa nu imi vina curent mai mult pt ca ala urca si pana la 50v cand dai la maxim aparatu Editat August 9, 2016 de adi ps2 Link spre comentariu
adi ps2 Postat August 9, 2016 Autor Partajează Postat August 9, 2016 am ajuns cu tot cu dioda din sursa ramane blocat irf ul.... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Ia incearca sa alimentezi cu mai putini volti circuitul de comanda. de la 5 in sus parca merge integratul... Link spre comentariu
sesebe Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Poze si schema desenata de tine. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Deseara iti spun ce mosfet e ala la mine. Link spre comentariu
sesebe Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Nu se poate ca la mii de oameni sa mearga schema iar la tine sa nu mearga. Sigur ai ceva greseli pe acolo pe care le faci repetat fara sa-ti dai seama. De asta vreau schema desenata de tine de pe circuitul realizat si vreau si poze la circuit. Care este codul EXACT la 555-ul folosit de tine. Sint mai multe variante constructive. Link spre comentariu
adi ps2 Postat August 9, 2016 Autor Partajează Postat August 9, 2016 insfarsit merge era puscat mosfetu de ieri merge cu dioda pusa multumesc mult inca ceva mai pot pune inca un semireglabil sa reglz punctu ala mort cand e la minim sa nu arda motoru din greseala ca nu face nimic numa bazaie Link spre comentariu
sesebe Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Nu inteleg. Ma intrebi daca poti pune sau unde trebuie sa-l pui ??? In capatul semireglabilului in care motorul nu se mai misca dar biziie, inseriaza un semireglabil ca o rezistenta reglabila si regleaza-l pina motorul incepe sa se miste cu viteza dorita de tine cu primul semireglabil dat la minim. Acum reglind primul semireglabil ai control pe plaja dorita de tine. Link spre comentariu
adi ps2 Postat August 9, 2016 Autor Partajează Postat August 9, 2016 Multumesc mult tuturor ! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Irf540r aveam eu. Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum