Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Refolosire VU-metru DECK EM 2002

DIYWorks

Postări Recomandate

Buna seara tuturor! Am un deck Electromures 2002 incomplet(fara transformator,capacul de la caseta si mufa pentru casti) de la care vreau sa refolosesc carcasa si VU-metrul.Problema este ca nu stiu la cat se alimenteaza VU-metrul si nici unde bag semnalul audio asa ca as dori o schema a acestuia sau marcare pe fotografie unde se alimenteaza si cum,m-ar ajuta mult.Multumesc in avans!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DIYWorks

2

• maryuss2011

1

• Dominicue

1

• Stoica Nicolae

1

Top autori în acest subiect

Da alimentarea Vu-metrului in cauza se face la 24 Vcc , insa poate fi alimentat si la tensiuni mai mici prin recalcularea rezistentei serie de pe alimentare cea actuala avand valoarea de 560 ohmi

Link spre comentariu

Se alimenteaza la 24 volti. Cum spune Dominicue poti recalcula valoarea rezistentei de 560 ohm pentru diferite tensiuni. 

Am avut unul si m-am jucat cum am vrut eu cu el... e destul de precis. Mi-a placut de el.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Seara buna tuturor!

Pentru o alimentare de 12...15vcc ,ce valoare trebuie sa aibe rezistenta de 560 ohmi?Si cum il pot face mai sensibil? Nu-l pot face sa se aprinda pana la clip indiferent de cat semnal bag in el.Semireglabilii lui nu ma ajuta prea mult

Editat de DIYWorks
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări