DIYWorks Postat August 8, 2016 Partajează Postat August 8, 2016 Buna seara tuturor! Am un deck Electromures 2002 incomplet(fara transformator,capacul de la caseta si mufa pentru casti) de la care vreau sa refolosesc carcasa si VU-metrul.Problema este ca nu stiu la cat se alimenteaza VU-metrul si nici unde bag semnalul audio asa ca as dori o schema a acestuia sau marcare pe fotografie unde se alimenteaza si cum,m-ar ajuta mult.Multumesc in avans! Link spre comentariu
maryuss2011 Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Pune o poza fata-spate cu placa Daca nu ma insel,se alimenteaza la 24V Link spre comentariu
Dominicue Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Da alimentarea Vu-metrului in cauza se face la 24 Vcc , insa poate fi alimentat si la tensiuni mai mici prin recalcularea rezistentei serie de pe alimentare cea actuala avand valoarea de 560 ohmi Link spre comentariu
Stoica Nicolae Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Se alimenteaza la 24 volti. Cum spune Dominicue poti recalcula valoarea rezistentei de 560 ohm pentru diferite tensiuni. Am avut unul si m-am jucat cum am vrut eu cu el... e destul de precis. Mi-a placut de el. Link spre comentariu
DIYWorks Postat Ianuarie 23, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 (editat) Seara buna tuturor! Pentru o alimentare de 12...15vcc ,ce valoare trebuie sa aibe rezistenta de 560 ohmi?Si cum il pot face mai sensibil? Nu-l pot face sa se aprinda pana la clip indiferent de cat semnal bag in el.Semireglabilii lui nu ma ajuta prea mult Editat Ianuarie 23, 2018 de DIYWorks Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum