Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare combina audio Sony HCD-RX30

DIYWorks

Postări Recomandate

Eu tare sunt curios unde ati fi vrut sa puna producatorul siguranta termica cand aia e musai sa aiba contact cat mai bun cu sarmele ?

Cat priveste ca "s-a folosit lac mai slab" , pai si daca cedeaza siguranta termica in locul sarmelor ce rost mai avea sa o puna daca tot "se inlocuieste" trafo in ambele situatii ?

Nu uitati ca siguranta respectiva are dublu rol, se poate arde si la un simplu scurt in secundar, nu doar la supraincalzire.

Daca e vorba de un trafo important, se poate monta un senzor de temperatura (evident tot intr-un loc "accesibil" ... sau nu :)   ) si un mic montaj electronic ce comanda un releu sau triac pentru a se pastra protectia trafo si a nu se mai interveni asupra lui in caz de supraincalzire.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DIYWorks

7

• marius75

3

• zal

1

• maryuss2011

1

Top autori în acest subiect

Eu tare sunt curios unde ati fi vrut sa puna producatorul siguranta termica cand aia e musai sa aiba contact cat mai bun cu sarmele ?

Putea fi montata ca in exemplul lui marius75,in acel caz,se putea schimba usor dar in cazul meu,nu se vedea nici cel mai mic semn ca ar fi vreo siguranta termica prezenta intre infasurari

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări