modoran Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Eu tare sunt curios unde ati fi vrut sa puna producatorul siguranta termica cand aia e musai sa aiba contact cat mai bun cu sarmele ? Cat priveste ca "s-a folosit lac mai slab" , pai si daca cedeaza siguranta termica in locul sarmelor ce rost mai avea sa o puna daca tot "se inlocuieste" trafo in ambele situatii ? Nu uitati ca siguranta respectiva are dublu rol, se poate arde si la un simplu scurt in secundar, nu doar la supraincalzire. Daca e vorba de un trafo important, se poate monta un senzor de temperatura (evident tot intr-un loc "accesibil" ... sau nu ) si un mic montaj electronic ce comanda un releu sau triac pentru a se pastra protectia trafo si a nu se mai interveni asupra lui in caz de supraincalzire. Link spre comentariu
DIYWorks Postat August 10, 2016 Autor Partajează Postat August 10, 2016 Eu tare sunt curios unde ati fi vrut sa puna producatorul siguranta termica cand aia e musai sa aiba contact cat mai bun cu sarmele ? Putea fi montata ca in exemplul lui marius75,in acel caz,se putea schimba usor dar in cazul meu,nu se vedea nici cel mai mic semn ca ar fi vreo siguranta termica prezenta intre infasurari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum