Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dioda LT7228 P4KE250A

iuliantv

Postări Recomandate

SALUTARE monitor philips 42" sursa alimentare cu multi condesatori umflati si alti obositi pe esr-metru,inainte de a schimba condesatori sui a desface monitorul la alimentarea la retea acesta scotea un ciripit destul de puternic(deci o protectie ceva)am schimbat ce era de schimbat ca si condesatori,.si am realimentat,dar zgomotul persista,dupa ceva sapaturi am gasit dioda LT7228 P4KE250A  defecta ,dioda este de pe primarul sursei de stby,aceasta sursa nu scoate nici macar 0,ceva volti ,sursa secundara scoate cca 3v ,mi se pare logic o data ce prima sursa nu e ok,toate acestea au fost facute cu sursa separat,deci este exclus ca buba momentan sa fie doar in sursa,nu am gasit nimic clar din care sa reiese ce fel de dioda este,pe placa este notata ca dioda zener  ZD,cunoaste cineva vre-un equivalent mai uzual,sau propietatile acestei diode,ex zener 3a 200v etc.va multumesc

tot ce am gasit Transient Voltage Suppressors 400W 250V 

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări