iuliantv Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 (editat) SALUTARE monitor philips 42" sursa alimentare cu multi condesatori umflati si alti obositi pe esr-metru,inainte de a schimba condesatori sui a desface monitorul la alimentarea la retea acesta scotea un ciripit destul de puternic(deci o protectie ceva)am schimbat ce era de schimbat ca si condesatori,.si am realimentat,dar zgomotul persista,dupa ceva sapaturi am gasit dioda LT7228 P4KE250A defecta ,dioda este de pe primarul sursei de stby,aceasta sursa nu scoate nici macar 0,ceva volti ,sursa secundara scoate cca 3v ,mi se pare logic o data ce prima sursa nu e ok,toate acestea au fost facute cu sursa separat,deci este exclus ca buba momentan sa fie doar in sursa,nu am gasit nimic clar din care sa reiese ce fel de dioda este,pe placa este notata ca dioda zener ZD,cunoaste cineva vre-un equivalent mai uzual,sau propietatile acestei diode,ex zener 3a 200v etc.va multumesc tot ce am gasit Transient Voltage Suppressors 400W 250V Editat August 7, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 http://www.mouser.com/ds/2/427/p4ke-240371.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum