Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect TV VORTEX

gigi56

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

11

• FLORIN IORDACHE

7

• Nostalgic

3

• modoran

2

Top autori în acest subiect

TV  VORTEX   Model : V17N - V2 .sasiu : AK 21L06 Cred ca pe uneva gresiti dvs in relatarea modelului sau tipului de sasiu de nu gasim nimic despre acest extraterestru

Link spre comentariu

TV  VORTEX   Model : V17N - V2 .sasiu : AK 21L06 Cred ca pe uneva gresiti dvs in relatarea modelului sau tipului de sasiu de nu gasim nimic despre acest extraterestru

model : TV  nu e gresit scris  poate sasiul dar asa am gasit scris pe sasiu cum am mentionat 

Editat de gigi56
Link spre comentariu

o schema cu un procesor apropiat si sursa cu tranzistori ,poate te ajuta cu ceva.

http://archive.espec.ws/section544/file33715.html

Pentru a descarca schema trebuie sa apasati un click unde scrie : Скачать схему Chassis KLX-S11Z de pe acel linck dat de domnul NOSTALGIC . :reytre 

Va doresc mult,mult succes !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

nu am mentionat ce trebuie sa faca , m-am gindit ca trebuie sa stie. eu cred ca este exact schema ce-i trebuie 

Ok,dar va spun ca domnul Gigi..nu prea le are cu calculatoarele...daia i-am explicat putin cam cum sa execute comenzile...

Acum sper ca nu o sa va suparati pe mine ca i-am explicat putin cum sa faca..sa ia schema.

O seara minunata va doresc ! Eu am plecat la somn . Ciaooo !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Buna ziua ,Va multumrsc frumos domnule miticamy  pentru schema postata de dvs ,schema de la sursa corespunde perfect cu componetele din  sursa TV - ului mentionat si problema rezolvata

Va urez o seara fericita si snatoasa din partea mea .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări