Dj_Dog Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 un filtru activ de subwoofer costa cateva zeci de lei gata facut 500 lei pt amplificatorul ala e foarte ok cand ma intorc din concediu ma apuc sa fac un amplificator de 2 x 1000W in clasa D pt amplicatii profi daca te intereseaza vorbim atunci Link spre comentariu
maryuss2011 Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 tu pentru ce vrei amplificatorul? pentru casa? Link spre comentariu
undertaker fenomenul Postat August 7, 2016 Autor Partajează Postat August 7, 2016 tu pentru ce vrei amplificatorul? pentru casa? da pentru casa il voi folosi cateva luni pana strang bani sa imi iau unul de casa de 1500-1600w in 4 ohmi plus un dsp. dar de ce ma intrebati va ganditi ca nu asi avea la ce sa il alimentez? Link spre comentariu
maryuss2011 Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 intreb pentru ca este prea mare puterea pentru casa Link spre comentariu
zal Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 Mai trebuie şi poliţia să dea amenzi, doctorii orelişti să vîndă proteze audio... Link spre comentariu
undertaker fenomenul Postat August 7, 2016 Autor Partajează Postat August 7, 2016 intreb pentru ca este prea mare puterea pentru casa pai vreau sa alimentez cu el doua difuzoare paudio E18-ELF puse in paralel UITE CE VREAU SA FAC sper sa ma satur de bass intro camera de 36 m patrati http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?f=25&t=8566 Mai trebuie şi poliţia să dea amenzi, doctorii orelişti să vîndă proteze audio. doctori nau nici o vina suntem noi uni mai '"nebuni dupa bass"' eu unul sper sa ma zguduie bine de tot la propriu subwooferul LSW218 echipat cu E18-ELF, sper sa imi ajunga o perioada puterea acestui amplificator alimentat la o sursa de 12v 82 amperi, am ales acest amplificator pentru ca este in clasa d si lam gasit si la un pret bun. Link spre comentariu
flores72 Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 Eu inca sustin ideea ca nu stii ce inseamna 100w intr-o camera. Fie ea si de 36mp. In aceasta camera 100w inseamna ca iti faci freza dupa bas. Realizezi ce inseamna 1000w acum? La 2000w, eu cred ca iti cade tencuiala de pe pereti. Vorbim de sf-uri aici. Eu ascult la maxim 2x20w si imi face sotia scandal. Tu vrei 1000w intr-o camera? Daca iti trecea-i locatia la profil si erai din Bucuresti, te chemam pe la mine. De asta cred ca subiectul este o gluma proasta. Eu renunt si imi cer scuze daca am deranjat. Link spre comentariu
undertaker fenomenul Postat August 7, 2016 Autor Partajează Postat August 7, 2016 Eu inca sustin ideea ca nu stii ce inseamna 100w intr-o camera. Fie ea si de 36mp. In aceasta camera 100w inseamna ca iti faci freza dupa bas. Realizezi ce inseamna 1000w acum? La 2000w, eu cred ca iti cade tencuiala de pe pereti. Vorbim de sf-uri aici. Eu ascult la maxim 2x20w si imi face sotia scandal. Tu vrei 1000w intr-o camera? Daca iti trecea-i locatia la profil si erai din Bucuresti, te chemam pe la mine. De asta cred ca subiectul este o gluma proasta. Eu renunt si imi cer scuze daca am deranjat. sa stiti ca subiectul nu este o gluma proasta daca vreti va arat difuzoarele am cumparat de la cei de la poweraudio.ro doua difuzoare E18-ELF pentru proiectul LSW218 intro saptamana max voi face si incinta, in legatura cu amplificatorul sper sa imi ajunga 700-800w cat pot sa trag din el alimentat la sursa mea de 82amperi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum