Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Akai 2.1 supraincalzire

Paul Ionut

Postări Recomandate

Buna ziua! Am si eu un Akai 2.1 si am o problema cu el si anume ca se supraincalzeste ajunge la 100 de grade dupa numai 10 minute de functionare. Ceva idei pentru al racorii putin? Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Paul Ionut

10

• Emil 1986

4

• DIYWorks

4

• validae

3

Top autori în acest subiect

Tda-urile si implicit radiatorul. Dupa 30 de minute de funtionare incinta e incalzita si pe tubul bass reflex scoate aer cald de parca ar fii un uscator de par...

Editat de Paul Ionut
Link spre comentariu

Daca nu i-ai schimbat difuzoarele ,sau nu-i cumva dublate difuzoarele sa-i scada rezistenta interna, atunci nu vad alt motiv sa se incinga decat TDA defecte .

Link spre comentariu

Proasta ideea(pe care a avut-o fabricantul) de a  pune radiatorul in interiorul subwoofer-ului.  E adevarat ca   radiatorul  se raceste partial  si de la  aerul produs de difuzorul de bass dar tot nu cred ca este de ajuns!

Editat de fritz_vali
Link spre comentariu

Da, se incinge dar nu asa puternic, lam lasat deschis pentru o ora sa cante si nu se mai incinge asa tare.Daca il las fara semnal se incalzeste dar foarte putin...In camera am aer conditionat deci nu temperatura ambientala e problema, in camera ramane constant 20 de grade..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări