Vizitator George Macovei Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 salut prieteni am o mica problema cu un tv philips sl9 2e aa are un punct in mijloc asi vrea sa stiu daca gasesc schema sau ce ar trebui sa fac sa functioneze. multumesc mult si va sunt recunoscator pe viitor Link spre comentariu
cristybadea Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Acest punct pe mijloc indica faptul ca bobinele deflexiei fie nu sunt conectate fie sunt intrerupte fie sunt defecte pe ambele baleaje Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Si daca il lasi mult timp cu punctu sedistruge tubul Link spre comentariu
dan cod Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Doar luminoforul din punctul ala. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Doar luminoforul din punctul ala. Da si apare un punct negru pe mijlocu tubului si nimic mai mult Link spre comentariu
adydep Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 O să fie o emisie de electroni așa de puternică,încât găurește ecranul cinescopului Link spre comentariu
leoncris Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 http://www.electronica-pt.com/esquema/func-fileinfo/5102/ http://elektrotanya.com/philips_l9.2e_aa-o.pdf/download.html Link spre comentariu
Vizitator George Macovei Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 salut prieteni revin cu defectul este vorba de linie si modelul este 21pt1654/58, nu am avut clar seria si defectul insa acum sunt laga el am nnevooie doar de o schema. multumesc mult Link spre comentariu
neluelectron Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 linia cum este pe verticala sau orizontala ,scade g 2 pina rezolvi defectul ca strici tubul , dupa mine cred ca este in baleajul verticala ... Link spre comentariu
modoran Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Pai schema a fost deja postata, sasiul este L9.2E AA. Link spre comentariu
Vizitator George Macovei Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 (editat) da multumesc mult prieteni. in baleaj era problema insa dupa ce am rezolvat asta nu mai face linie insa da sa se aprinda si intra in stand-by face asta repetat ledul din fata licare la interval de cateva milisecunde apare vag imaginea fara sa mai faca linie dar se stinge repede si se repeta. sper sa gasesc rezolvarea si la asta. la linii sa dus acel but11apx insa acum e ok doar ca incearca sa aprinda si se stinge intermitent. multumesc mult pentru timpul acordat pana acum. Editat August 7, 2016 de George Macovei Link spre comentariu
cristybadea Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 In care baleaj era problema?Pentru manifestarea actuala nu cumva G2 este mare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum