Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv philips sl9 2e

Vizitator George Macovei

Postări Recomandate

Vizitator George Macovei

salut prieteni am o mica problema cu un tv philips sl9 2e aa are un punct in mijloc asi vrea sa stiu daca gasesc schema sau ce ar trebui sa fac sa functioneze. multumesc mult si va sunt recunoscator pe viitor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

2

• Florinel TV

2

• dan cod

1

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator George Macovei

salut prieteni revin cu defectul este vorba de linie si modelul este 21pt1654/58, nu am avut clar seria si defectul insa acum sunt laga el am nnevooie doar de o schema. multumesc mult

Link spre comentariu

linia cum este pe verticala sau orizontala ,scade g 2 pina rezolvi defectul ca strici tubul ,  dupa mine cred ca este in baleajul verticala  ...

Link spre comentariu
Vizitator George Macovei

da multumesc mult prieteni. in baleaj era problema insa dupa ce am rezolvat asta nu mai face linie insa da sa se aprinda si intra in stand-by face asta repetat ledul din fata licare la interval de cateva milisecunde apare vag imaginea fara sa mai faca linie dar se stinge repede si se repeta. sper sa gasesc rezolvarea si la asta. la linii sa dus acel but11apx insa acum e ok doar ca incearca sa aprinda si se stinge intermitent. multumesc mult pentru timpul acordat pana acum.

Editat de George Macovei
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări