ceorneialexdru Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Buna ziua! Apelez iar la bunavointa dumneavoastra, poate ma puteti ajuta cu cateva informatii. As vrea sa stiu ce telecomanda ar functiona la acest aparat sau vre-un cod pe ,,Bravo" , ,,Allien" , ,,Made For You" sau RCW. Am gasit un cod. IRC 81769, dar nu stiu sa-l traduc. Corespunde cu cateva coduri (iertati-mi cacofonia) de la UMC si dela Gericom insa nu le gasesc in nici un fisier al acestor programe. Multumesc mult. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Asta este singurul cod "Bravo 95199" , sper sa faca toate functiile......... Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat August 7, 2016 Autor Partajează Postat August 7, 2016 Multumesc frumos! Am proramat o telecomanda si o sa incerc astazi. O sa va comunic rezultatul. O zi buna! Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat August 8, 2016 Autor Partajează Postat August 8, 2016 Buna seara. Codul sugerat de dumneavoastra, domnule Costica, este valabil, se potriveste perfect. Multumesc si o seara buna va doresc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum