Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display defect

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elman

3

• elmar

2

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Stiti cumva ce se intampla fizic acolo, intra aer intre straturi, nu se poate introduce o solutie (un lipici)?

P.S.

OK , multumesc pentru raspunsuri.

Editat de elman
Link spre comentariu

Poţi încerca să pui lipici(în colţul ăla,pe margini) doar să nu mai se extindă defectul(pata) ...dar slabe şanse!Totuşi mare atenţie la ce lipici foloseşti că dacă foloseşti superglue...face pete albe pe ecran(când se usucă)

Sau... cel mai bine îl laşi aşa...că dacă umbli să-l desfaci o să extizi pata...

Link spre comentariu

Daca apas zona respectiva, pata intunecata se reduce. Ma tenteaza sa pun un lipici dar nu stiu ce componenta (subsanta) de baza ar trebui sa aiba lipiciul pentru a nu inrautatii situatia.

Editat de elman
Link spre comentariu

Daca apas zona respectiva, pata intunecata se reduce. Ma tenteaza sa pun un lipici dar nu stiu ce componenta (subsanta) de baza ar trebui sa aiba lipiciul pentru a nu inrautatii situatia.

Eu as zice sal lasi asa ca o sal strici mai rau , macar asa se vede dar daca umbli la el si se mai mareste pata atunci devine si mai urit , acolo sigur sa intimplat ceva si nu se poate elimina pata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări