elman Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Se poate remedia defectul din imagine? Cred este vorba de o exfoliere (dezlipire) a unor straturi din componenta displayului. Link spre comentariu
elmar Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 (editat) Din păcate...se poate remedia, doar prin schimbarea display-ului. Editat August 6, 2016 de elmar Link spre comentariu
Vizitator Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Categoric, nu se poate remedia..... Link spre comentariu
elman Postat August 6, 2016 Autor Partajează Postat August 6, 2016 (editat) Stiti cumva ce se intampla fizic acolo, intra aer intre straturi, nu se poate introduce o solutie (un lipici)? P.S. OK , multumesc pentru raspunsuri. Editat August 6, 2016 de elman Link spre comentariu
elmar Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Poţi încerca să pui lipici(în colţul ăla,pe margini) doar să nu mai se extindă defectul(pata) ...dar slabe şanse!Totuşi mare atenţie la ce lipici foloseşti că dacă foloseşti superglue...face pete albe pe ecran(când se usucă) Sau... cel mai bine îl laşi aşa...că dacă umbli să-l desfaci o să extizi pata... Link spre comentariu
elman Postat August 6, 2016 Autor Partajează Postat August 6, 2016 (editat) Daca apas zona respectiva, pata intunecata se reduce. Ma tenteaza sa pun un lipici dar nu stiu ce componenta (subsanta) de baza ar trebui sa aiba lipiciul pentru a nu inrautatii situatia. Editat August 6, 2016 de elman Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Daca apas zona respectiva, pata intunecata se reduce. Ma tenteaza sa pun un lipici dar nu stiu ce componenta (subsanta) de baza ar trebui sa aiba lipiciul pentru a nu inrautatii situatia. Eu as zice sal lasi asa ca o sal strici mai rau , macar asa se vede dar daca umbli la el si se mai mareste pata atunci devine si mai urit , acolo sigur sa intimplat ceva si nu se poate elimina pata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum