turcu_dan Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Salutare. Vreau sa achizitionez un sistem Sony la un pret bun ca cel din poza de mai jos, insa nu funcrioneaza partea de CD. Aveti idee daca se mai poate repara sau inlocui la un pret decent partea de cd? Din cate stiu cam toate combinele au acest defect. O fi din cauza prafului sau sunt construite slab calitativ? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Daca are AUX atunci se poate folosi si cu un telefon , sau alta sursa cu un card de memorie Link spre comentariu
turcu_dan Postat August 6, 2016 Autor Partajează Postat August 6, 2016 Da Florin știu ca se poate conecta un mp3 sau o sursa externa prin intrarea Aux, însă pe mine mă interesa strict partea de CD, dacă se poate repara. Link spre comentariu
dan cod Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 La combina asta sunt sanse de peste 90℅ sa se repare CDul.Blocul optic este KSS213 care se gaseste.Eventual vor mai trebui ceva curele care iar se gasesc.Curele daca mecanica CDului nu functioneaza ok.Cred ca si cele de la cas vor trebui schimbate.Sunt din cele late. Link spre comentariu
turcu_dan Postat August 6, 2016 Autor Partajează Postat August 6, 2016 Mulțumesc pentru informație @dan cod. O sa achiziționez atunci combina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum