Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

plasma lg 42 px3rv imagine pixelata

valioval

Postări Recomandate

Salut am plasma lg 42 px3rv care se vede imaginea cu culori pixelate pe un fond putin intunecos , culoarea rosie predomina ca arsa daca schimb programul sau intru in meniu ramane intiparit pe ecran vag acea sigla , scris, sau chenar o perioada ca o umbra sa zicem pe av unde se vad cel mai bine (sigla de la programul anterior sau bara de la volum ., sau meniu daca a fost accesata anterior cu toate ca acestea dispar dup ce si fac functile )Daca scot antena se vad pureci cu un contur colorat de parca ar fi un tv cu tub magnetizat .Ambele module stanga -dreapta se alimenteaza au radiatoarele ambele calde-fierbinti iar ca tensiuni am pe ele 5 v -parca una de 180v- si ceva 64 v nu condesatoare umflate .Cam ce defect ar fi ?

Editat de valioval
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yonni

1

• valioval

1

• orgasmo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Inlocuiti condesatorii electrolitici de pe modulul CTRL(100uF/16V 6 bucati), Y-SUS(33uF/25V, 100uF/25V, 220uF/25V toti) si adjustati SETDN respectiv SETUP conform PDP42V7 de la LG.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări