yonni Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 (editat) Buna ziua am un tv blaupunkt nu ii stiu seria ca nu are capac este adus din germania lam luat de ocazie. se vede imaginea doar pe jumate de eran si jumatatea aia se vede rau. Editat August 5, 2016 de yonni Link spre comentariu
stefank Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 http://elektrotanya.com/daewoo_lt32r1b_chassis_t.msd309.b21b_eeprom_dump.rar/download.html incercati dumpul din link Link spre comentariu
yonni Postat August 5, 2016 Autor Partajează Postat August 5, 2016 Am pus dumpul din link si problema e la fel. tot asa se vede. Posibil sa fie defect t-conul ? Link spre comentariu
yonni Postat August 5, 2016 Autor Partajează Postat August 5, 2016 Pe t-con este un buf08832. Dar nu am găsit încă 1 să pot să îl schimb. Link spre comentariu
adydep Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Incercați cu alt modul t-con,și formulați concluzii Link spre comentariu
yonni Postat August 5, 2016 Autor Partajează Postat August 5, 2016 Care procedura nu o meargă?Alt modul t-con nu am la fel. Dacă aveam încercăm și știam singur. Nu îmi rămâne decât să cumpăr un t-con. Și spre surprinderea mea e să nu fie t-conul de vina. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 personal cred ca buba in mare parte poate fi de la conectarea benzilor tcon cu display,dar posibil chiar si display,dar poate fi si din tcon,din imagine jumatate ecran pare defect de tcon si cealalalta jumatate ecran pare defect de display, Link spre comentariu
yonni Postat August 6, 2016 Autor Partajează Postat August 6, 2016 (editat) Ati avut dreptate domnule iulian defect pe display. Ce parere aveti irecuperabil nu? Editat August 6, 2016 de yonni Link spre comentariu
iuliantv Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 nici o sansa,dar poate cineva mai cu experienta poate da un verdict mai sigur Link spre comentariu
Vizitator Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Categoric, iremediabil...... Link spre comentariu
gabiTV Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 Domnul Floristeanu Daniel de la Iasi poate repara asa ceva . https://www.youtube.com/watch?v=2Tg5zIY5les Link spre comentariu
iuliantv Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 (editat) Domnul Floristeanu Daniel de la Iasi poate repara asa ceva . https://www.youtube.com/watch?v=2Tg5zIY5les in poze e cu totul alta buba,acolo doar daca taie driverul cu tot cu cablaj si pune unul identic ,dar oare este cineva in stare de asa ceva? in video clip este vorba doar de relipirea benzilor,care se stie ca nu intotdeauna este reusita,e cum ai face un reflow la un cipset video,si cu ceva noroc va tine si peste 3luni perioada garantiei,tot respectul pentru munca altora dar unele defecte sant iremediabile ,doar o schimbare a displayului o poate rezolva Editat August 7, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator bogdan70 Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 in poze e cu totul alta buba,acolo doar daca taie driverul cu tot cu cablaj si pune unul identic ,dar oare este cineva in stare de asa ceva? in video clip este vorba doar de relipirea benzilor,care se stie ca nu intotdeauna este reusita,e cum ai face un reflow la un cipset video,si cu ceva noroc va tine si peste 3luni perioada garantiei,tot respectul pentru munca altora dar unele defecte sant iremediabile ,doar o schimbare a displayului o poate rezolva Nu este nimeni in stare sa faca asa ceva de calitate,care sa tina,stiu din experienta.Cind mai adaugi si transportul,pretul imens/driver,garantia pina iese pe usa.....daca pica peste citeva saptamani iei tu suturile de la client,mai bine lasa...Daca stiti pe cineva care poate lipi drivere si sa mai si tina... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum