Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Blaupunkt - Problema imagine

Postări Recomandate

Buna ziua am un tv blaupunkt nu ii stiu seria ca nu are capac este adus din germania lam luat de ocazie. se vede imaginea doar pe jumate de eran si jumatatea aia se vede rau.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Editat de yonni
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yonni

5

• iuliantv

3

• stefank

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Care procedura nu o meargă?Alt modul t-con nu am la fel. Dacă aveam încercăm și știam singur. Nu îmi rămâne decât să cumpăr un t-con. Și spre surprinderea mea e să nu fie t-conul de vina.

Link spre comentariu

personal cred ca buba in mare parte poate fi de la conectarea benzilor tcon cu display,dar posibil chiar si display,dar poate fi si din tcon,din imagine jumatate ecran pare defect de tcon si cealalalta jumatate ecran pare defect de display,

Link spre comentariu

Domnul Floristeanu Daniel de la Iasi poate repara asa ceva . https://www.youtube.com/watch?v=2Tg5zIY5les

in poze e cu totul alta buba,acolo doar daca taie driverul cu tot cu cablaj si pune unul identic ,dar oare este cineva in stare de asa ceva? 

in video clip este vorba doar de relipirea benzilor,care se stie ca nu intotdeauna este reusita,e cum ai face un reflow la un cipset video,si cu ceva noroc va tine si peste 3luni perioada garantiei,tot respectul pentru munca altora dar unele defecte sant iremediabile ,doar o schimbare a displayului o poate rezolva

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Vizitator bogdan70

in poze e cu totul alta buba,acolo doar daca taie driverul cu tot cu cablaj si pune unul identic ,dar oare este cineva in stare de asa ceva? 

in video clip este vorba doar de relipirea benzilor,care se stie ca nu intotdeauna este reusita,e cum ai face un reflow la un cipset video,si cu ceva noroc va tine si peste 3luni perioada garantiei,tot respectul pentru munca altora dar unele defecte sant iremediabile ,doar o schimbare a displayului o poate rezolva

Nu este nimeni in stare sa faca asa ceva de calitate,care sa tina,stiu din experienta.Cind mai adaugi si transportul,pretul imens/driver,garantia pina iese pe usa.....daca pica peste citeva saptamani iei tu suturile de la client,mai bine lasa...Daca stiti pe cineva care poate lipi drivere si sa mai si tina...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări