virgil_19 Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Va salut. Am achizitionat acest TVC si nu stiu unde pot conecta Castile . Am incercat conectarea lor pe 2 din cele 5 mufe RCA , din spate si nu functioneaza . Am introdus adaptorul iesire aud. in mufa Euroscart , functioneaza numai pe TV, dar pe surse suplimentare , de semnal , DVD sau receever cablu , nu am sonor in casti, imag. - DA. Ce pot sa mai incerc ??? Cu stima , Virgil. PS. se poate trimite o schema a TVC ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Dati-ne si noua serile de pe placile tv-ului... Poate asa va putem ajuta cu schema. Link spre comentariu
virgil_19 Postat August 5, 2016 Autor Partajează Postat August 5, 2016 Va salut . Nu cunosc sas. Ce mai este scris = ZB.BEEYLJG . Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Sursa e EAX66..... sau EAY63..... ???? Daca se poate sa ne mai spuneti si modelul mainboard-ului. Link spre comentariu
virgil_19 Postat August 5, 2016 Autor Partajează Postat August 5, 2016 Va salut . Nu cunosc tipul la sursa , se alimenteaza direct la 220V , fara alimentator suplimentar de 12V. Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Dar apropo v-ati uitat in meniul tv-ului daca nu cumva aveti vreo setare ceva la audio in privirea castilor ? Link spre comentariu
stefank Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 daca nu are mufa de casti atunci doar cu ajutorul unui amplituner Link spre comentariu
virgil_19 Postat August 6, 2016 Autor Partajează Postat August 6, 2016 Va salut . Se pare ca nu am fost inteles. Dupa a 2 conectare , am sonor in TVC de la decoder UPC, dar nu si la casti - conectate la iesire audio , pe euroscart . Castile sunt warnes . ( nu stiu daca am scris bine ) Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
stefank Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 1. headphone-urile posibil sa fie wireless , nu stim ce model 2. adaptorul adica emitatorul castilor l-ati conectat in toate modurile posibile si nu aveti sunet deloc , sau doar pe sursa de semnal tv aveti sunet in casti ? 3. mufele RCA ale televizorului sint intrari nu iesiri 4. daca emitatorul castilor are scart incercati sa-l conectati la mufa scart VCR a receptorului de cablu daca are asa ceva - '' nu am sonor in casti, imag. - DA " - de aici ce sa inteleg ? ca aveti doar imagine in casti :-) Link spre comentariu
virgil_19 Postat August 6, 2016 Autor Partajează Postat August 6, 2016 Va salut . Mufele RCA -5buc. sunt intrari AV , 2 audio. Pe iele am conectat sursa de semnal de la reciver UPC , iar de pe mufa euroscart am conectat ,,castile" , intrarea in emitatorul warnes ptr. casti .Programele din TVC sunt receptionate in casti , daca comut pe sursa exterioara ( reciver , in casti nu am semnal audio , la TVC sunt , si imag. si sonor ST.. Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
naetv Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 este logic : iesirea este numai din tuner - ce rost avea sa dai semnal din sursa externa in tv , ca apoi sa scoti pe euroscart ? daca nu au prevazut iesire de casti , nu au gindit nici acest impediment - sa nu poti lua sunet pentru casti din scart de ce nu luati semnal audio din receptor , cu un mic amplif ? de genul PAM8403 Amplificator stereo 3W in clasa D http://olx.ro/oferta/pam8403-amplificator-stereo-3w-in-clasa-d-ID3Hqqf.html Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 De ce vrei sa pui castile la tv? Link spre comentariu
virgil_19 Postat August 6, 2016 Autor Partajează Postat August 6, 2016 Va salut . Va multumescptr. ajutor . Doresc iesirea prin casti ptr. ca in dormitor sunt 2 TVC si 2 persoane . Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Cel mai simplu este boxe de pc cu iesire JACK si intrarile la boxe se trage din scart daca tv-ul este pe receptor si merge pe scart Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum