Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TVC LG LED 43LF540V

virgil_19

Postări Recomandate

Va salut. Am achizitionat acest TVC si nu stiu unde pot conecta Castile . Am incercat conectarea lor pe 2 din cele 5 mufe RCA , din spate si nu functioneaza . Am introdus adaptorul iesire aud. in mufa Euroscart , functioneaza numai pe TV, dar pe surse suplimentare , de semnal , DVD sau receever cablu , nu am sonor in casti, imag.  - DA.  Ce pot sa mai incerc ??? Cu stima , Virgil.   PS.  se poate trimite o schema a TVC ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• virgil_19

6

• FLORIN IORDACHE

3

• stefank

2

• Florinel TV

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va salut . Se pare ca nu am fost inteles. Dupa a 2 conectare , am sonor in TVC de la decoder UPC, dar nu si la casti - conectate la iesire audio , pe euroscart . Castile sunt warnes . ( nu stiu daca am scris bine ) Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

1. headphone-urile posibil sa fie wireless , nu stim ce model

2. adaptorul adica emitatorul castilor l-ati conectat in toate modurile posibile si nu aveti sunet deloc , sau doar pe sursa de semnal tv aveti sunet in casti ? 

3. mufele RCA ale televizorului sint intrari nu iesiri

4. daca emitatorul castilor are scart incercati sa-l conectati la mufa scart VCR a receptorului de cablu daca are asa ceva

- '' nu am sonor in casti, imag.  - DA " - de aici ce sa inteleg ? ca aveti doar imagine in casti :-)

Link spre comentariu

Va salut . Mufele RCA -5buc. sunt intrari  AV , 2 audio. Pe iele am conectat sursa de semnal de la reciver UPC , iar de pe mufa euroscart am conectat ,,castile" , intrarea in emitatorul warnes ptr. casti .Programele din TVC sunt receptionate in casti , daca comut pe sursa exterioara ( reciver , in casti nu am semnal audio , la TVC sunt , si imag. si sonor ST.. Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

este logic : iesirea este numai din tuner - ce rost avea sa dai semnal din sursa externa in tv , ca apoi sa scoti pe euroscart ? daca nu au prevazut iesire de casti , nu au gindit nici acest impediment - sa nu poti lua sunet pentru casti din scart

de ce nu luati semnal audio din receptor , cu un mic amplif ? de genul PAM8403 Amplificator stereo 3W in clasa D http://olx.ro/oferta/pam8403-amplificator-stereo-3w-in-clasa-d-ID3Hqqf.html

Link spre comentariu

Cel mai simplu este boxe de pc cu iesire JACK si intrarile la boxe se trage din scart daca tv-ul este pe receptor si merge pe scart

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări