Vizitator djcyp Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 Nu stiu ce filtre sa fac....... care sunt mai bune cele pasive sau active?Am cumparat condensatori pt cele pasive dar imi este frica ca nu-mi ies bobinele bine si nu stiu ce sa fac.Am facut un sistem 5.1 si nu am filtre! Astept pareri....... Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 te poti inspira din articolul de la http://www.electronica.ro/filtreboxe.shtml pentru filtrele pasive :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator djcyp Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 deci sa fac fitre pasive........ Link spre comentariu
Filipone Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 deci sa fac fitre pasive........Dar poti sa faci active.......Ai nevoie doar de un amplificator operational, alti condesatori de calitate, rezistente , stabilizatoare daca nu se incadreaza alimentarea amplificatorului in limitele operationalului. Avantaj: mai usor de intretinut si reglat. Dezavantaj: Ai cumparat deja componente pentru filtrele pasive :)Cat despre partea ca nu iti ies bobinele bine... prima o sa iasa stramba rau, a doua o sa uiti sa aliniezi spirele si a treia va iesi mai bine ca una de fabrica.Spor la treaba,Filipone Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum