claudiu68 Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 buna dimineata ....stie cineva ce telecomanda merge la acest led. sandstrom s22fed12... mutumesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Asa arata telecomanda care va trebuie dvs...Acum poate stie cineva ce cod are aceasta telecomanda. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Daca aveti telecomanda programabila, Bravo, MFY......cred ca sar gasi un cod compatibil, pentru tv-ul dvs. Link spre comentariu
claudiu68 Postat August 5, 2016 Autor Partajează Postat August 5, 2016 am longer clr79816n-e4 dar nu are marca Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Da, e buna telecomanda, incep sa caut un cod........ Link spre comentariu
tehtronics Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 trimite-mi PM cu poza etichetei de pe capac TV si te servesc eu ... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Din pacate, nu exista nici un cod compatibil, pentru telecomanda programabila. Daca totusi nu gasiti si aveti absolut nevoie, o sa cer de la un coleg, telecomanda originala, ca sa o clonez.........Tv-ul dvs are si DVD player incorporat? Link spre comentariu
claudiu68 Postat August 5, 2016 Autor Partajează Postat August 5, 2016 Din pacate, nu exista nici un cod compatibil, pentru telecomanda programabila. Daca totusi nu gasiti si aveti absolut nevoie, o sa cer de la un coleg, telecomanda originala, ca sa o clonez.........Tv-ul dvs are si DVD player incorporat? are si dvd Link spre comentariu
iuliantv Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 incercati ceva coduri de logik Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum