Vizitator Andreea Alexandra Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Am un Saeco Incanto si nu alerteaza corect cand sertarul pt. zat este plin.Uneori este putin zat pe fund, alteori da deja pe afara.Ceva sfaturi? Link spre comentariu
gymy Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 Incearca din menu sa ai dai un reset. Link spre comentariu
Vizitator tonisat Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Am un aparat Saeco incanto SUP 021YR, am executat operatia de decalcefiere si la un moment dat aparatul a ramas cu led-ul aprins pe decalcefiere, iar pe sprit vine numai apa rece. Am verificat rezistentele, termoregulatoarele, sunt OK. Exista posibilitate de reset din meniu sau ce se mai poate face? Sunt electronist de meserie, astfel am verificat si componentele de forta. Sunt OK. Link spre comentariu
one Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 (editat) Intrucat toate functiile si comenzile, actuatoarele si senzorii sunt legate la un microcontroller nu se poate face mare lucru. Daca scos din priza, lasat un minut, apoi bagat inapoi in priza, nu merge, si nu exista garantie, probabilitatea de a fi reparat este, dupa parerea mea, egala cu probabilitatea sa isi revina singur candva. @ Andreea AlexandraCred ca exista un senzor pentru nivelul de zat, acesta probabil a ramas blocat cand s-a depasit nivelul maxim. Iata aici un manual service dar nu vad nimic despre aceasta parte a aparatului. http://ucoffee-machines.com/wp-content/uploads/2015/11/instruktsiya-dlya-kofemashiny-saeco-incanto-easy.pdf Editat Septembrie 21, 2016 de one Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum