AdrianI Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Da matale ce pixu' porkului de 'telectual esti sa educi masele larji bobolare, cred ca cei mai multi pe aici au mai multa vacanta decat ai matale scoala... :smt009Cred ca n-ai citit bine. Tocmai ca am zis ca nu eu o sa va educ. In caz ca la a doua citire o sa intelegi mai bine, uite c/p :"Daca vreti lucruri serioase, puneti mana pe o carte. N-o sa va educ eu." Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Ca needucat de vita veche, credeam ca te oferi sa ne iluminezi si pe noi, fara sa mai trebuiasca sa ne rupem coatele prin biblioteci... pacat ca am ramas doar cu iluzia... :smt010 Pana la urma, tot la un MBA de la University of Phoenix o sa ajung... :smt011 Link spre comentariu
AdrianI Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Ma bucur ca-ti par uimitor, dar nu asta era intentia. Ba chiar nu era nici o intentie, am impresia ca unii se iau prea in serios si nu e cazul aici. Daca vreti lucruri serioase, puneti mana pe o carte. N-o sa va educ eu. Iar daca n-aveti nimic de spus, puteti tacea in continuare.Sa stii ca oamenii cu adevarat inteligenti si care mai stiu cate ceva sunt retinuti in afirmatii de acest gen si nu sar cu sfaturi de genul: "puneti mana sa mai invatati ca sunteti prea prosti sa discutati cu mine". Eu zic sa mai gandesti inainte sa scrii(nu de alta dar frazele tale nu prea au sens cand vine vorba de chestii tehnice).Unde am sustinut eu ca sunt inteligent ? Imi pare rau ca ai interpretat ce-am zis 'esti prost', dar asta e problema ta, eu am zis altceva.@sorin6 - In sfarsit un om mai cu capul pe umeri. Normal, educatia ti-o faci intr-o scoala. Drum bun !edit - Sorin, vreo noutate cu moleculele ? Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Normal, educatia ti-o faci intr-o scoalaEduca?ia se face în primul rînd acas?, apoi la ?coal?, apoi te educi singur. Topicul ?sta e deschis pentru a se g?si metode de ob?inut energie ieftin?, nu neap?rat gratuit?, metode care pot fi puse ?i în practic?. A?a c? mai u?or cu teoria. Link spre comentariu
AdrianI Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Normal, educatia ti-o faci intr-o scoalaEduca?ia se face în primul rînd acas?, apoi la ?coal?, apoi te educi singur. Topicul ?sta e deschis pentru a se g?si metode de ob?inut energie ieftin?, nu neap?rat gratuit?, metode care pot fi puse ?i în practic?. A?a c? mai u?or cu teoria.Intr-un spectru mai larg, sunt total de acord. Tin sa specific ca 'dilema' in discutie privea educatia tehnica. Si doar la aceasta ma referam. Si ma ierti daca fac o mica teorie, poti s-o stergi eventual. Sunt constient ca stiinta asa cum e ea acum, considera free energy (in sensul nerespectarii conservarii energiei) o tampenie. Fundamental sunt de acord cu asta. Mi se pare interesant insa ceea ce poti descoperi dintr-o problema de genul 'free energy'. Daca pleci de la premiza 'nu iese dom'le nimic din nimic' apai nici nu iese. Astazi ma intrebam daca s-ar putea folosi laseri pt. a provoca o reactie atomica a hidrogenului in heliu. Si in cazul fericit, din aceasta reactie sa se alimenteze laserul. Asta ar fi foarte aproape de 'free energy'. Desigur, multe minti luminate incearca ceva de acest gen. Intrebarea e - sunt eu mai prost din start ca cei care muncesc la asta sau imi permit luxul si timpul de a ma intreba si eu 'mai, dar cum s-ar putea face totusi treaba asta' ?In ce priveste ceea ce poti descoperi din 'free energy', pt. cei care au dileme si intrebari, inca, poti descoperi principii pt. dispozitive care nu exista inca. Ca nu trebuiesc nimanui.. asta e alta treaba. Eu ma refer la genul de oameni care au intrebari mai multe decat raspunsuri. As mai filosofa dar ma opresc Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Tin sa specific ca 'dilema' in discutie privea educatia tehnica. Si doar la aceasta ma referam. Si ma ierti daca fac o mica teorie, poti s-o stergi eventual. ....Intrebarea e - sunt eu mai prost din start ca cei care muncesc la asta sau imi permit luxul si timpul de a ma intreba si eu 'mai, dar cum s-ar putea face totusi treaba asta' ?In ce priveste ceea ce poti descoperi din 'free energy', pt. cei care au dileme si intrebari, inca, poti descoperi principii pt. dispozitive care nu exista inca. Ca nu trebuiesc nimanui.. asta e alta treaba. Eu ma refer la genul de oameni care au intrebari mai multe decat raspunsuri. As mai filosofa dar ma opresc :smt005 Nu sînt moderator ?i, chiar dac? a? fi fost, nu a? fi ?ters pentru c? nu e offtopic. Ceea ce am zis privitor la educa?ie nu e valabil doar pentru cea tehnic?, ci pentru orice fel de educa?ie. Eu doar am zis c? topicul a fost deschis pentru a se c?uta solu?ii practice, solu?ii care pot fi realizate ?i de oameni obi?nui?i.Nu a zis nimeni c? e?ti prost (înc? :smt003 ). E bine s?-?i pui întreb?ri, ?i mai bine cînd g?se?ti r?spunsurile. Chiar dac? nu folosesc la nimic acum, poate vor fi utile în viitor; nu am absolut nimic cu teoria, dar f?r? practic? e egal cu zero. Acum în?elegi la ce m? refer? Link spre comentariu
AdrianI Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 :smt005 Nu sînt moderator Lucky me Ceea ce am zis privitor la educa?ie nu e valabil doar pentru cea tehnic?, ci pentru orice fel de educa?ie. Orice fel de educatie e secundar, ca sa nu zic offtopic. nu am absolut nimic cu teoria, dar f?r? practic? e egal cu zero. la ce te referi ? Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 nu am absolut nimic cu teoria, dar f?r? practic? e egal cu zero.la ce te referi ?La absolut orice. Link spre comentariu
AdrianI Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 nu am absolut nimic cu teoria, dar f?r? practic? e egal cu zero. la ce te referi ? La absolut orice. Aha. Cand vorbesti mai articulat dai un semn. Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Un semn de...? Mare noroc pe noi c? la sec?iunea asta nu e moderator. Sau... e? :weedman: Link spre comentariu
AdrianI Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Un semn de...? Mare noroc pe noi c? la sec?iunea asta nu e moderator. Sau... e? :weedman:Eu cred ca singuru-n plus si offtopic esti tu, aici. Asa ca vezi si tu, mai usor cu ciocu Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Pai, cum esti mai nou pe aici si nu te cunoastem, poate ca ai putea sa te prezinti, sa nu te ia lumea drept cocalar ca la usa cortului vorbitor :yawinkle: ... si sa iti acorde respectul binecuvenit... :weedman: Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Eu cred ca singuru-n plus si offtopic esti tu, aici. Asa ca vezi si tu, mai usor cu ciocu Am în?eles c?-?i place articulat, deci trebuie s? î?i scriu în limbajul t?u de geniu de cartier ca s? pricepi. B?i pu?? (a? fi folosit alt apelativ, dar trebuie s? mai cre?ti), în momentul în care vii cu rezultate practice ?i po?i s?-?i sus?ii teoriile cu argumente solide vei fi ?i crezut. ?sta e un forum de electroni?ti ?i pentru marea majoritate un simbol pe o hîrtie sau monitor e fix un c?cat atîta timp cît nu e o pies? lipit? pe plac?. Pîn? atunci continu? s? fii un simbol al teoriei f?r? practic?. :dark1: Link spre comentariu
AdrianI Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Eu cred ca singuru-n plus si offtopic esti tu, aici. Asa ca vezi si tu, mai usor cu ciocu Am în?eles c?-?i place articulat, deci trebuie s? î?i scriu în limbajul t?u de geniu de cartier ca s? pricepi. B?i pu?? (a? fi folosit alt apelativ, dar trebuie s? mai cre?ti), în momentul în care vii cu rezultate practice ?i po?i s?-?i sus?ii teoriile cu argumente solide vei fi ?i crezut. ?sta e un forum de electroni?ti ?i pentru marea majoritate un simbol pe o hîrtie sau monitor e fix un c?cat atîta timp cît nu e o pies? lipit? pe plac?. Pîn? atunci continu? s? fii un simbol al teoriei f?r? practic?. :dark1:Hai ca ai ajuns la etichete. Nu retin sa fi facut vreo afirmatie, am pus o intrebare. De ce nu te duci tu cu limbaju' tau de cartier sa le explici prin spatele blocurilor ca intrebarile necesita suport practic ? Ca la teorie te pricepi. Si in caz ca vorbesti fara sa stii ce spui, c/p cu intrebarea in discutie :"Sunt curios daca poate sa-mi explice cineva de ce n-ar merge asta pt. free unlimited energy" Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 viewtopic.php?p=261779#p261779 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum