AdrianI Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Surpriza sau eroarea din ideea asta vine din opozitia pe care o opune un mediu la schimbarea rapida a intensitatii campului. Practic se cheltuieste in avans toata energia pentru crearea discontinuitatii in camp. Iar receptorul recupereaza cat poate cand ajunge la el. Nu ai feedback dar platesti inainte. Banal. Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Acum e scris si mai adinc... Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Ai aicea raspunsul, eventual confirma-mi daca ai gasit eroarea... Link spre comentariu
AdrianI Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Ai aicea raspunsul, eventual confirma-mi daca ai gasit eroarea...Vad ca te-ai mai calmat. Eventual daca-mi spui si problema, i just might. Link spre comentariu
AdrianI Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Hehe, mai mi-am amintit o idee din seria 'free energy'. Eram prin clasa V-a sau a VI-a cand ma gandeam la asta. Daca asta cu magnetii am rezolvat-o in 2 zile dupa ce mi-a venit, asta a ramas in aer de atunci. Am insa o dilema in ce priveste discutia ei. Presupun ca nu aici..O sa ma gandesc, acum, la ea. Poate observ unde era eroarea din aia Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Si acuma in ce clasa esti, daca nu suntem indiscreti ? :yawinkle: Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Sorin, lasa-l ca macar se mai calmase discutia! Lasa-l sa-i vina idei si dup-aia tot el sa isi dea seama de ce sunt proaste. Zi mersi ca nu le publica sa scoata bani pe ele :smt003 Link spre comentariu
AdrianI Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Pai nu stiu daca e proasta.. intrebarea e cum/daca se poate face. Ideea privea separarea electronilor/atomilor/moleculelor in functie de starea lor energetica. Nu mai retin prin ce clasa, am aflat raspunsul oficial de ce nu se poate. Era o idee prin cartile de fizica, cu 2 camere pline cu gaz (aer) si intre ele un separator - moleculele rapide lasate sa treaca in stanga iar cele lente, in dreapta. Si s-ar incalzi stanga si raci dreapta. Cine stie de ce nu se poate face o astfel de cutie cu 2 camere ?Altfel. Am tot vazut turbine si elicii. Ce n-am vazut sunt 'palnii' de colectare a vantului, adica un fel de X solid in centrul caruia sa existe turbina de pilda. Ar merge de la viteze mai mici ale aerului. Sau ati vazut pe undeva asa ceva ? Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Solutia se gaseste in ecuatia de mai jos...Cred insa ca dezvoltarea nanotehnologiilor ar permite totusi asta, odata cu producerea de robotei care sa aleaga moleculele calde dintre cele reci cu o precizie mai buna de 90%... Link spre comentariu
AdrianI Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Solutia se gaseste in ecuatia de mai jos...Cred insa ca dezvoltarea nanotehnologiilor ar permite totusi asta, odata cu producerea de robotei care sa aleaga moleculele calde dintre cele reci cu o precizie mai buna de 90%...Oare cu cata energie se va face selectia ? Cum crezi tu ca s-ar putea face o astfel de selectie ? Link spre comentariu
AdrianI Postat Iunie 27, 2008 Partajează Postat Iunie 27, 2008 C'mon It doesn't have to be right. (e drept ca impresiile despre aiurea se iau ca atac direct la persoana si la toate sfintele lumii da' eu sunt deschis la impresii) Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Acum vad ca o rupem pe englezeste daca in romana nu ne intelegem. Treaba asta cu discutia in mai multe limbi si cu fraze in doi peri sau explicatii in care sunt puse cap la cap cuvinte cu sens dar care alcatuiesc fraze lipsite de inteles imi aduce aminte de niste cautari de acum cativa ani... Vroiam sa vad cam la ce nivel s-a ajuns cu interfetele (programele) care comunica in limbaj natural. Cea mai interesanta idee pe care am gasit-o, cu cele mai spectaculoase rezultate, a fost Catty. Un program foarte simplu, doar cateva zeci de linii. Ce stie sa faca? Catty poate intretine o conversatie in scris, indiferent de tematica discutiei sau de limba! Pentru cine nu crede ca asa ceva exista sa incerce si singur. Puteti conversa despre orice, in orice limba, aici: http://lcamtuf.coredump.cx/catty.shtml Catty este un fenomen uimitor, fara o baza proprie de cunostinte, fara algoritmi de invatare si fara logica totusi functioneaza. Cum? Foarte simplu: cauta cu Google si scrie ceva! Exact ca AdrianI al nostru... :smt082 :smt044 :smt082 :smt044 :smt082 Link spre comentariu
AdrianI Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Catty este un fenomen uimitor, fara o baza proprie de cunostinte, fara algoritmi de invatare si fara logica totusi functioneaza. Cum? Foarte simplu: cauta cu Google si scrie ceva! Exact ca AdrianI al nostru... :smt082 :smt044 :smt082 :smt044 :smt082 Ma bucur ca-ti par uimitor, dar nu asta era intentia. Ba chiar nu era nici o intentie, am impresia ca unii se iau prea in serios si nu e cazul aici. Daca vreti lucruri serioase, puneti mana pe o carte. N-o sa va educ eu. Iar daca n-aveti nimic de spus, puteti tacea in continuare. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Da matale ce pixu' porkului de 'telectual esti sa educi masele larji bobolare, cred ca cei mai multi pe aici au mai multa vacanta decat ai matale scoala... :smt009 Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Ma bucur ca-ti par uimitor, dar nu asta era intentia. Ba chiar nu era nici o intentie, am impresia ca unii se iau prea in serios si nu e cazul aici. Daca vreti lucruri serioase, puneti mana pe o carte. N-o sa va educ eu. Iar daca n-aveti nimic de spus, puteti tacea in continuare.Sa stii ca oamenii cu adevarat inteligenti si care mai stiu cate ceva sunt retinuti in afirmatii de acest gen si nu sar cu sfaturi de genul: "puneti mana sa mai invatati ca sunteti prea prosti sa discutati cu mine". Eu zic sa mai gandesti inainte sa scrii(nu de alta dar frazele tale nu prea au sens cand vine vorba de chestii tehnice). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum