Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

free energy

Vizitator kronan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 451
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AdrianI

48

• EmyRulz

27

• validae

21

• ratza

18

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Observ că aţi declarat război nu numai fizicii elementarede şcoală generală, dar şi limbii române.În concluzie, toată această afinitate pentru "Youtube"devine pe deplin explicabilă.Însă încercaţi să respectaţi măcar regulamentul acestuiforum, adică să nu mai postaţi consecutiv.În comparaţie cu un manual de fizică, regulamentul estemult mai uşor de parcurs, la îndemâna oricui.

Link spre comentariu

Incredibil, credeam ca topicul e la ''bodega'' dar vad ca se contorizeaza raspunsurile...ce chestie: pot posta fara sa gandesc si pe deasupra sunt luate in considerare.

Link spre comentariu

Ovidanie, lasa copiii in pace si du-te de cauta lampile şi ţundappu.

O sa caut si alea dar intre timp o mai frec putin pe aici sa-mi mai creasca ''golaverajul''. Asta-i topic demn de Caragiale. Cativa saraci cu duhul debiteaza prostii, alti doi-trei odihniti posteaza de-i intarta si un profitor carea duna posturi. (+3 posturi )
Link spre comentariu

http://www.youe.com/watch?feature=player_detailpage&v=ljKX9Om7Z4s inca unul care nustiu ce dracu face si ese energia din nimic pe you tube

Exact acest montaj l-am facut si eu, si merge! Numa' ca e o diferenta la mine! In loc sa produca energie, consuma. Cred ca am gresit ceva. :sparge: Ce sa-i mai fac?Sau poate nu am gresit, si randamentul este subunitar cu pierderi de energie :ras:
Link spre comentariu

pe naiba! chiar de ai 15000 de postari pe forum, nu poti fi luat in serios daca debitezi tampenii cu perpetum emo....bilute! Dupa parerea mea, acest subiect ar trebui trimis la cos, sau cel mai bine, la bodega! sa aiba si cercetatorii Youtube coltul lor de discutii.toate cele bune!AlinEX

Link spre comentariu

Daca postezi aici,ai multe sanse sa INVETI CEVA! Daca pui o intrebare,chiar absurda sa fie,vei fi ajutat,nimeni nu sa nascut destept(nimeni de pe acest forum nu se da "destept"),primesti niste sfaturi,de care este RECOMANDAT sa tii cont!! DECI nu sunt OBLIGATORII! Rezultatele ai sa le vezi... :da In caz contrar :cry:

Link spre comentariu

asa e moracanosule dar sunt uni care nu apreciaza munca altuia si nu stie de gluma cu oameni din astea nu ai ce sa le faci ( nui padurea fara uscatura) uni sunt colerici asta e firea umana la uni le sare tandara din ori ce icon_jook

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări