sorin_florin Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 inca unul dus cu pluta Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Observ că aţi declarat război nu numai fizicii elementarede şcoală generală, dar şi limbii române.În concluzie, toată această afinitate pentru "Youtube"devine pe deplin explicabilă.Însă încercaţi să respectaţi măcar regulamentul acestuiforum, adică să nu mai postaţi consecutiv.În comparaţie cu un manual de fizică, regulamentul estemult mai uşor de parcurs, la îndemâna oricui. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Incredibil, credeam ca topicul e la ''bodega'' dar vad ca se contorizeaza raspunsurile...ce chestie: pot posta fara sa gandesc si pe deasupra sunt luate in considerare. Link spre comentariu
almarghi Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 aici e pentru cunoscatori. bodega e doar pentru profanii care discuta chestii neserioase. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Da, asa este, ai dreptate. (+1 post ) Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Adica am trecut cu vederea ce ai postat ? Trebuia sa fim mai atenti? (+2 posturi ) Link spre comentariu
sorin_florin Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 am reusit si eu un motor free energy luat de aici[http] Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Ovidanie, lasa copiii in pace si du-te de cauta lampile şi ţundappu.O sa caut si alea dar intre timp o mai frec putin pe aici sa-mi mai creasca ''golaverajul''. Asta-i topic demn de Caragiale. Cativa saraci cu duhul debiteaza prostii, alti doi-trei odihniti posteaza de-i intarta si un profitor carea duna posturi. (+3 posturi ) Link spre comentariu
AlinEX Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 http://www.youe.com/watch?feature=player_detailpage&v=ljKX9Om7Z4s inca unul care nustiu ce dracu face si ese energia din nimic pe you tubeExact acest montaj l-am facut si eu, si merge! Numa' ca e o diferenta la mine! In loc sa produca energie, consuma. Cred ca am gresit ceva. Ce sa-i mai fac?Sau poate nu am gresit, si randamentul este subunitar cu pierderi de energie Link spre comentariu
almarghi Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Cred ca am gresit ceva. Ce sa-i mai fac?schimba sensu'. Link spre comentariu
tavi 84 Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Si daca postez pe aici si imi creste numarul de postari,la ce mi-a folosit Sunt luat mai in serios,chiar nu e cazul Link spre comentariu
AlinEX Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 pe naiba! chiar de ai 15000 de postari pe forum, nu poti fi luat in serios daca debitezi tampenii cu perpetum emo....bilute! Dupa parerea mea, acest subiect ar trebui trimis la cos, sau cel mai bine, la bodega! sa aiba si cercetatorii Youtube coltul lor de discutii.toate cele bune!AlinEX Link spre comentariu
morocanosul Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Daca postezi aici,ai multe sanse sa INVETI CEVA! Daca pui o intrebare,chiar absurda sa fie,vei fi ajutat,nimeni nu sa nascut destept(nimeni de pe acest forum nu se da "destept"),primesti niste sfaturi,de care este RECOMANDAT sa tii cont!! DECI nu sunt OBLIGATORII! Rezultatele ai sa le vezi... In caz contrar :cry: Link spre comentariu
sorin_florin Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 asa e moracanosule dar sunt uni care nu apreciaza munca altuia si nu stie de gluma cu oameni din astea nu ai ce sa le faci ( nui padurea fara uscatura) uni sunt colerici asta e firea umana la uni le sare tandara din ori ce icon_jook Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum