Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

free energy

Vizitator kronan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 451
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AdrianI

48

• EmyRulz

27

• validae

21

• ratza

18

Top autori în acest subiect

Imagini postate

prima intrebare:cine ridica acele MARI greutati care antreneaza generatorul de curent? are pile pe la cei care au dat legea gravitatiei?!?! defapt ce fel de curent produce acel generator? ca sincer... si eu daca deschid geamul si usa, am curent gratis in casa! si boala in oase, bonus!

Link spre comentariu

"Mie nu mi-a mers si nu mi-a mers nici un experiment din acestea mai mult decat atit am gasit explicatii teoretice ca nu au cum sa mearga"Ar mai fi o explicatie; respira si tu atunci cand scrii, vorba unui user!

Link spre comentariu

oricum solutia optima e sa nu nu ne mai batem capul cu experimente free energy, ori sa riscam sa fim pacaliti de sarlatani.trebuie sa parazitam sistemul, adica sa nu muncim, sa ne facem ca muncim, instrumentul de control e simplu, sa nu cumva sa obositi la serviciu, daca dati de greu mimati.contolul oboseala minima.sunt atitia care beau pana pica sub masa, iau pensii de handicap si cinestie ce ajutoare, free energy, sigur verificat fara dureri de cap, lasati durerile de cap pentru admistratorii sistemului.dacaai ceva de facut azi lasa pe poimine.regula nu face nimica daca nu ai avantaje nete. multi au fost sus si au murit mai rau ca niste caini.nu va fie frica cateva creere nu se pot pune cu milioane trebuie doar sa credeti ca munca nu va poate aduce ceva bun, aduce oboseala si scurtarea vietii si inrautatirea calitatii ei.

Aici ai dreptate:Munca dauneaza GRAV sanatatii,deci daca nu vrei sa mori(tanar si nelinistit) ia exemplul "Taranului cu Maserati",vezi pe You...! Concluzia :Invatati,invatati,invatati...prostilor dar ca mine no sa ajungeti!!(ultimul video se mandrea cu faptul ca nu mai are nevoie de apa,are BANI cu care se spala!! Sunt profund JIGNIT!! NO COMENT!!!
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

ideea de free energy este o idee toxica si hraneste prostia. este un spectacol pentru intelectualul fin, sa rida de obsedatii care inca cauta cai sa obtina ceva fara nici un cost. nu exista nimic, absolut nimic in creatie, ce sa nu aiba cost. costul poate fi vazut ca variind (mai mare sau mai mic) intr-o lume perversa, axata pe fuga dupa oportunitati de specula. intr-o lume rationala si bine asezata, preturile vor fi vazute ca fiind mereu aceleasi. revenind la fenomene fizice: cautarea unor surse de free energy nu are sanse sa gaseasca vreodata o solutie, caci nu exista cai rezervate de univers pentru asa ceva. un milion de ani de evolutie tehnologica, si inca nu se va gasi, caci nu e de gasit. unii oameni pur si simplu nu inteleg implicatiile miscarii, existentei si cautarii. nu poate fi free pentru ca traiesti, daca e free, nu poti trai. nici cauta si nici gasi. marea arta e in buna gestionare a ce e disponibil. iar asta nu e vreo forma de salvare, desi e cea mai buna cale. nu doar fiinta umana individuala, popoarele, culturile si civilizatiile sint perisabile. insasi abstracta idee de vointa de a trai e perisabila. pentru tot ce consumam, viata cu totul (ecosistem planetar) va ajunge la un moment in care va renunta sa mai incerce sa traiasca.arta sta in a alege o asa cale pina la momentul epuizarii, cale pentru care sa-ti faci cit mai putine reprosuri.oricum, nu de free energy ducem lipsa, ci de free wisdom. desi pina si asta imi suna a nonsens...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

și totuși acceleratorul de particule exista și generează mai multa energie decât consuma....

Cred ca faci o confuzie, faci referinta la "reactia de fuziune atomica"? nu de fisiune, daca da atunci nu e totuna cu acceleratorul de particule. Si nici reactia de fuziune (cind va functiona) nu vine pe de-a moaca tot un conbustibil consuma numai ca "il gasim ieftin", daca ar fi sa-l fabricam si pe acesta nu ar mai iesii socoteala.... Aceleratorul de particule, acela de la CERN de exemplu este creat pentru cercetarea particulelor subatomice nu pentru producerea energiei, acum ca se mai descopera cite ceva in timpul experimentelor, cum ar microundele de exemplu, asta e alta poveste.
Link spre comentariu

Chir am vazut un documentar pe History,despre "Marele razboi martian",unde se prezenta o invazie a martienilor(in primul razboi mondial),f.bine realizat,o combinatie de imagini reale,cu niste masinarii demne de cele mai tari filme SF! Chiar arata niste martori care au" reusit" sa captureze cateva masinarii,ei venisera(pe Terra in cautare de resurse,ne distrugeau pe capete pt.metale,nemetale...care le colectau dupa ce ucideau trupetii :ras: ! Dar noi,fiind ff.destepti,am descoperit ca un virus cabalin(noi nu suntem afectati)a reusit sa distruga civilizatia extrateresta invadatoare :aplauze :101 ! Uite asa am inventat noi o arma biologica devastatoare :ras: ! Asa ca:Extraterestrilor :aut: ,PE AICI NU SE TRECE ! Cine este curios,cred ca va fi si in reluare!!

Link spre comentariu

Chir am vazut un documentar pe History,despre "Marele razboi martian",unde se prezenta o invazie a martienilor(in primul razboi mondial),f.bine realizat,o combinatie de imagini reale,cu niste masinarii demne de cele mai tari filme SF! Chiar arata niste martori care au" reusit" sa captureze cateva masinarii,ei venisera(pe Terra in cautare de resurse,ne distrugeau pe capete pt.metale,nemetale...care le colectau dupa ce ucideau trupetii :ras: ! Dar noi,fiind ff.destepti,am descoperit ca un virus cabalin(noi nu suntem afectati)a reusit sa distruga civilizatia extrateresta invadatoare :aplauze :101 ! Uite asa am inventat noi o arma biologica devastatoare :ras: ! Asa ca:Extraterestrilor :aut: ,PE AICI NU SE TRECE ! Cine este curios,cred ca va fi si in reluare!!

Nimic nou sub soare, citeste Razboiul Lumilor scrisa prin anii '30 cred de Wels, mi-e lene sa caut, dupa care sa facut un teatru radiofonic de a bagat New York-ul in panica la vremea respectiva, o sa vezi ce bine seamana... sa facut "de curind" un film si cu Tom Crus dupa acelasi roman.
Link spre comentariu
Vizitator gigi-microcip

Momentan nu cred ca exista vro sursa de "free energy" sau daca exista e tinuta bine sub cheie ca na inca mai e petrol de vandut. Exista,de exemplu, modalitati "free" (nu prea e free daca nu ai sursa gratis de ulei uzat) prin care poti sa-ti incalzesti casa. Pentru unii nu o sa fie o surpriza dar poti sa-ti inclazesti casa cu ulei alimentar uzat. Tot ce iti trebuie este un injector(sa nu fie in 2 trepte ca ala nu merge) si ulei uzat cat incape. De 2 ani de zile nu mai stiu ce inseamna factura la incalzire. Pe langa economia propriu-zisa sentimentul de independenta energetica merita tot efortul. Sanatate.

și totuși acceleratorul de particule exista și generează mai multa energie decât consuma....

Link spre comentariu

@nikvrl:Cunosc bine povestea,dar in acest documentar erau combinate imagini reale din Primul Razboi Mondial cu niste EXTRATERESTRI (Martieni),desigur,cand vezi ca pe vremea aia apareau niste obiecte ciudate,cu 3 picioare care omoara soldatii ca sa recupereze metalele din munitie,armament,etc! Cred ca la fel sa intamplat când a aparut pe front primul tanc :nas: ,precis credeau ca adversarul este ajutat de ET :ras: :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări