Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

free energy

Vizitator kronan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 451
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AdrianI

48

• EmyRulz

27

• validae

21

• ratza

18

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator andreimihai3

Adevarat, ar costa ceva instalatia, sa mai fie si portabila...dar curentul e ieftin, doar n-o sa tarai tone de acumulatori incarcati free, mai bine as face puncte de distributie gheata pentru restaurante, pensiuni in apropierea stalpilor. N-or sa ma prinda cu galeata de curent pitita in portbagaj...

Link spre comentariu

Eu am postat ideea cu "imprumutatul" curentului de la stalp la caterinca.. apropo de stirile zilnice cu tiganii care-si "branseaza" casele (ilegal) la modul asta!

Voi ati luat-o in serios?!.. Poate ne ia politia de-aici pe toti, pentru "tainuire, complot si complicitate" (doar in Romania se pedepseste inclusiv tentativa)! Hai mai bine sa reveniti la motorasul de casetofon care ridica o greutate de o tona in 2 minute.. parca erau mai inocente discutiile atunci! ;)

PS: Mai sunt unii care intreaba (voalat) daca n-ar putea roti discul contorului invers.. cu magnet sau cu acul, cum facea bunicul.. ;) Ce-i drept, nu poti sa-i condamni: subiectul este "free energy", nu "legal free energy"! ;)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator coco1988

teleportarea a fost pusa in practica :smt030 Sincer nu stiam iar daca esti binevoitoe te rog pune un link .10x

Da sau teletransportat particele sub atomice daca nu ma insel la un laborator NASA iar parerea mea este ca in vitorul apropiat se vor face progrese
Link spre comentariu

teleportarea a fost pusa in practica :smt030 Sincer nu stiam iar daca esti binevoitoe te rog pune un link .10x

Da sau teletransportat particele sub atomice daca nu ma insel la un laborator NASA iar parerea mea este ca in vitorul apropiat se vor face progrese
"Teletransportat"?O fi si asta ceva "limba romana". :da Viitorul apropiat ar putea sa insemne intre 50 si 10000 de ani?@coco1988 Cred ca te-ai uitat la documentarele lui Michio Kaku si ai inteles doar ce ai vrut tu."No ofense" ,dar am vazut si documentarele Dyscovery, am citit si "Fizica imposibilului" de Michio Kaku si mai am si cateva notiuni de fizica cuantica si relativista invatate intr-o facultate amarata de inginerie, plus ce am mai studiat, ca hobby, pe urma."Din prostie?" , "din greseala?" am "dat" si peste chestia asta cu teleportarea cuantica.Daca stai si studiezi atent , e vorba de teleportarea unor particule subatomice , pentru teleportarea unui atom e nevoie de o energie imensa, daca mergem la teleportarea unei molecule , deja intram in "deficit energetic" daca intelegi ce inseamna asta?
Link spre comentariu

@valangjed: Eu ma pot "teleporta" unde doresc,aici las doar corpul fizic! Desigur,era doar o gluma,chiar acum 2 ore eram in Brazilia,dar ceva sa intamplat si a trebuit sa revin! Revenind la subiect, da ,ai dreptate am vazut un documentar unde se spunea ca sa reusit teleportarea acestor particule subatomice,dar pana la teleportarea de gen SF mai este nevoie de?ani...100 sau10000 sau1x10 la puterea10! Pana atunci cred ca ne vom autodistruge!!

Link spre comentariu

Cam asa e! Inainte de teleportarea umana, trebuie sa apara asa zisele cuptoare inteligente...vezi in filmul Star Trek. Teleportarea inseamna de fapt sa rupi ceva in miliarde de bucatele si sa il trimiti prin anumite mijloace intr-un loc unde exista un dispozitiv capabil sa puna bucatelele la loc. Deocamdata noi nu avem voie sa facem prea multe radiografii dar sa ne mai si teleportam. :ras:

Oare bicarbonatul de sodiu va fi mai daunator decat teleportarea? :nas:

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Oare bicarbonatul de sodiu va fi mai daunator decat teleportarea? :nas:

Desigur ,ca ala exista -si oxigenul e daunator ,nu respira si o sa traiesti vesnic.
Link spre comentariu
Vizitator tyc

E...Si sa teleportezi bani dintr-o banca in alta costa ,sa folosesti apa la 5 lei litru e cam mult ,clasic costa 5 lei mc .

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Urmarit film,nu pot spune ca nu m-am miscat deloc.... Dezvaluirea asta nu prea aduce multa lumina in bezna asta,mai mult pune intrebari tipul decat sa raspunda.Iar intrebari de astea imi pun si eu de pe la 5 ani.Vorba lu Shakespeare , "O fi or not o fi":Alienu din Atacama e om sau alien?Overunity,antigravity da au ba?Morningstar experiment vasazicaToti aia care au vazut ozenee ba au murit, ba nu mai au documente, ba nu se confirma oficial.Nici caruta care depaseste viteza luminii nu stim daca e.Nu e confirmat pe bune contactul ala cu alienii.Adica carvasazica telepatia,sau hiperconstiinta ,sau cum i-o zice nea Greieru asta.Ca daca ierea pe bune, ne constientiza alienii pe toti de cat de prosti suntem.Sincer, in sinea mea cred ca exista extraterestri, ar fi o nesimtire sa fim doar noi intr-un univers atat de mare.La fel cu telepatia, eu cred ca e posibil sa avem unele capacitati deosebite in stare latenta asa, nu stiu cum sa zic,dar pentru ca nu ne obosim sa le folosim,stau ascunse.Ca e posibil sa accesam o hiperconstiinta universala,cu alieni si tot tacamul, e o speculatie si atat, am unele indoieli.Legile fizicii,indubitabil au ramas multe necunoscute,zice undeva in film ca ecuatiile lui Maxwell au o eroare.Pai care?Ca asa vorbim vorbe.Cred totusi ca se poate depasi viteza luminii,cu artificii gen "gaura de vierme",sau ceva asemanator.Posibil sa fie si antigravitatie,de ce nu?Daca tot speculam.Sper ca e de la sine inteles ca opiniile mele si ceea ce cred eu nu au nici o baza stiintifica,e vorba doar de ce cred.

Link spre comentariu

Nu vorbim de "miscare" pina la lacrimi pentru ca "acele" intrebari ni le punem toti oricum mai devreme sau mai tirziu insa totusi (or nu stiu eu) e singurul care tine conferinte/discutii publice la scara "mare" pe aceasta tema (daca ii putem spune asa) si culmea ca are "dovezi", martori(aceia care mai traiesc)/documente (oficiale chiar) etc, nu pentru a ne lumina in vre-o teorie anume ci in general in "secretomanie" si in puterea corporatiilor militare (financiare as aduga eu), mai stiti pe cineva care face asta la scara mare?Ce nu prea sint eu de acord totusi, cu acea "unire" mentala universala, asa o fi dar probabil nu sint eu "acordat" pe frecventa aia "ca personal nu simt nimic", seamana mai mult a MISA, dar totusi ca si meditatie nu are cum sa fie malefica....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări