nickrvl Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 o schema practica Acumulatorul de energie cel mai bun este magnetul. Tesla zicea de o bucata de fier si una de cupru!Te-ai "scos!!", i-ti dai seama ce ai descoperit? de acum (mai ales ca sti numai tu) o sa-ti permiti sa vinzi energie si o sa fi unul din "mogulii" aceia cu masini mari si scumpe si femei multeeeee.Numai incapabili, ia uite ce a facut "ala", nu eu ci acela si "trebuie" sa credeti ca asa zic "EU"....... Link spre comentariu
mișa Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 UAU, fa un model functional si hai la mine cu el. Iti dau banii de care ziceam mai sus. Link spre comentariu
valangjed Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Numai carcotasi dom'le!Adica oamenii , "de buna credinta" , inventeaza perpetuum mobile , dau energie gratis si voi tot nemultumiti , ba chiar aveti tupeul sa cereti si dovezi experimentale.Nu v-ajunge un filmulet de cateva minute pe youtube? Ignoranta nu e "de ras" dar nu ma pot abtine. Link spre comentariu
gabiunu Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Sunte-ti penibili! icon_jook In loc sa-i spune-ti omului adevarul, va distrati. Poate el nu intelege limba engleza sau rusa si nu a inteles comentariile. Poate nu a ajuns inca la un anumit nivel pentru a avea dispret fata de... . Singurul vostru sfat este "pune mana pe carte", "mai citeste o carte", etc. Luati voi o bucatica din carte si traduce-ti-o in asa fel incat sa o inteleaga si el. Va las pe voi sa-i explicati cum stau lucrurile in ultimul filmulet. Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 @7apte o schema practica http://www.youtube.com/watch?v=yoCBORXz ... e=youtu.beAcumulatorul de energie cel mai bun este magnetul. Tesla zicea de o bucata de fier si una de cupru! Tampenia aia de montaj am incercat-o doar ca sa vad 0.0000V pe display, nu scoate nici macar 1uV si nici n-are cum, fara un camp foarte intens a carui sursa e camuflata in apropiere. S-au pus 2 baterii de 3V inseriate, "metoda" cu generatorul camuflat apare in alte fake-uri. 2 la mana, ala e motor pe continuu, n-ar merge nici daca ai tine bobina in camp electromagnetic. Nu se vorbeste de vreo inductanta ceva, sau acord in frecventa, rezulta ca toata fizica e o tampenie si-i destul sa bobinezi de-aiurea o sarma pe deget la marea arta si i-ai facut pe toti. Asa-i? Culmea-i ca faci si o apreciere, pretinzand ca schema e "practica" de parca ai fi testat-o.P.S. Am testat si schema lui Meyer, generatorul ala pe 172kHz, cu bara de Cu. Tot 0V scoate, chiar stabilizat si filtrat Tot 0V scoate si montajul ala cu 2 lumanari si sarme. Urmeaza sa inventam electroliza si pila cu monezi si suc de lamaie... Link spre comentariu
7apte Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Ne..ne!adica niet!uita-te mai bine ,poate observi o mica placuta sub bobina de cupru ,lucrusorul este facut inteligent,astfel incit cei care nu cred in energie libera sa nu vada ,sa n-auda!, neodimul este acolo dar unul din poli este este alimentat de placuta interpusa intre magnet si spirele de Cu.Sunteti hazlii , da si pe mine ma-nselat! Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Sunte-ti penibili! icon_jook In loc sa-i spune-ti omului adevarul, va distrati. Poate el nu intelege limba engleza sau rusa si nu a inteles comentariile. Poate nu a ajuns inca la un anumit nivel pentru a avea dispret fata de... . Singurul vostru sfat este "pune mana pe carte", "mai citeste o carte", etc. Luati voi o bucatica din carte si traduce-ti-o in asa fel incat sa o inteleaga si el. Va las pe voi sa-i explicati cum stau lucrurile in ultimul filmulet. Si de ce nu o faci tu? sau faci parte tot din categoria "nu Eu, Altii"? "7apte" nu stiu cum faci fata sa ti sub observatie si sa mai si raspunzi pe mai multe topice, te compatimesc, insa altceva vroiam sa-ti propun, de ce nu vi matalica cu masina ta cea cu multi magneti si bobine multe (sa nu-mi spui ca nu ai deja asa ceva) pina la mine in localitate ca oricum nu te costa nimic si i-i facem poze, o postam aici, ca sa vada ignorantii acestia cum sta treaba, si tot odata ai ocazia sa si inveti pe cineva cum e cu energiile astea, ce zici? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Misa ,hai cu banii ca dupa vad eu cati kW pot sa cumpar de la Elecrtica TN . Sau poate preferi lesuri de dinozauri combinate cu foste paduri . Sau ..."orice? , orice!" combustibili . Link spre comentariu
mișa Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Sper ca nu-mi ceri sa vin sa-ti platesc factura la Electrica... (Hai ca poate ne intelegem dai o bere si tu...ca oameni suntem) Unde sa vin? Ce sa vad? Eu astept sa vad ceva functional concret, ceva ce poate fi atins, nu filme. Filme am destule. Nu e curios cum cineva poate sa puna atita suflet in sustinerea unui fenomen pe care nu l-a testat? Cu atit mai mult cu cit "lucrurile sunt mai simple decit par". Am mai spus: vreau sa vad o morisca din aia care se invirte singura, nu un film cu morisca si dupa aia discutam si de bani, eventual spatiu si utilaje pentru dezvoltari. Pina atunci nu. Si experienta cu bobina, magnetii si becul e OK. Ce e asa mare lucru? Sa o faca cineva si sa mi-o prezinte functionala. Chiar mi-as dori asta...Si experientele cu ingropat in pamint a unor dispozitive e bun daca imi e prezentat functional. (nu "functionabil")Inca mai astept, dar incep sa-mi piesd rabdarea. Nu sunt prea multe discutii si prea putine rezultate concrete, practice, vizibile "pe viu"?Nu sunt absurd, nu cer multe realizari practice, nu restring domeniul. Doresc doar UNA. Link spre comentariu
valangjed Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Sunte-ti penibili! icon_jook In loc sa-i spune-ti omului adevarul, va distrati. Da!Sunt penibil!Si imi fac , din asta , un titlu de noblete la fel cum ei isi fac "titlu de noblete" aparand asazisele inventii ale unui asazis savant deci numele meu este Lord Penibil valangjed (vali ,pentru alti "amici penibili" Poate el nu intelege limba engleza sau rusa si nu a inteles comentariile. Poate nu a ajuns inca la un anumit nivel pentru a avea dispret fata de... . Daca nu cunosti o limba chemi un prieten sa te ajute , nu te apuci sa spui aberatii.Daca ti se pare ca , tu , cunosti o limba , din care traduci alandala ,e propria ta problema si , dupa parerea mea mea , nu e cazul sa o scrii pe un forum , cu mii de useri , ca sa nu mai spun de vizitatori. Singurul vostru sfat este "pune mana pe carte", "mai citeste o carte", etc. Si .... ar trebui sa scriem,aici pe forum, tot ce trebuia sa invete unii in liceu sau facultate?Sunt nenumarate topicuri pe aceasta "idee" , nu crezi ca ar trebui sa le citeasca (este o indicatie in regulamentul forumlui , adica nu e obligatoriu dar e bine sa consultati ...) Luati voi o bucatica din carte si traduce-ti-o in asa fel incat sa o inteleaga si el. Legea conservarii energiei nu poate fi inteleasa din 4-5 pagini explicate de cineva , ar avea exact efectul contrar , daca nu intelegi ca aceasta lege se aplica la toate "ramurile fizicii" , poti sa te apuci de avocatura , vei avea un succes garantat Va las pe voi sa-i explicati cum stau lucrurile in ultimul filmulet. Ce rost ar avea?Oricum nu ne va lua in seama. Vad ca ne-a luat in seama dar nu i-a "trecut". Link spre comentariu
gabiunu Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Daca un coleg are o problema cu functionalitatea unei scheme simple cu doi tranzistori, tu o sa-i spui "Esti prost, mai invata!" sau incerci sa-i explici de ce la altul a functionat si la el nu? Eu nu am postat ca sa supar pe cineva, nu avem de ce sa ne suparam aici, in acest subiect. Pe de alta parte nici voua nu va place sa postati deloc, aproape deloc... asa va mai place sa-i zgandariti. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 La o sch simpla cu 1 tranzistor nu stiam cum functioneaza ,asa ca am pus mana pe carte ; degeaba ,dar macar am dobandit unele notiuni de baza cu ajutorul carora am inteles ce mi s-a explicat ulterior.Faza s-a intamplat cand eram mai tanar si mai prost iar protagonistul a fost un AC127 ... . Sper ca 'altercatia' cu Misa a indus unele idei celor care cred in minuni ,gen free energy . Link spre comentariu
valangjed Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Asta-i boala grea nu se lecuieste cu cateva explicatii.Adeptii energiei free si ai perpetuum mobile au idei putine dar fixe.Acum vre-o 30 de ani credeam si eu in existenta perpetuum mobile pana mi-a dat sora mea , mai mare , cu cartea de fizica in cap.Atunci am avut o viziune foarte clara despre ce inseamna schimbul de energie la impact. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Aha ,avea coordonare buna - punct tintit ,punct lovit ! Si cum faceau tovarasi tipografi manualele cu coperti cartonate ... Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 gata am gasit "sursa" energiei gratis, ...din pacate merge doar seara Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum