Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

free energy

Vizitator kronan

Postări Recomandate

Cine nu cunoaste legile fizicii, da cu capul de ele da nu-i intra in cap, doar se alege cu dureri de cap :da Ignoranta nu e scuzabila, se gasesc carti, dar bibliotecile sunt goale, baietii sunt pe Youtube !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 451
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AdrianI

48

• EmyRulz

27

• validae

21

• ratza

18

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator omyr2006

Am deschis acest topic pentru practicieni.Daca nimeni nu a incercat macar un dispozitiv cat de mic de a obtine energie electrica prin vacum, val scalar, ionizarea gazelor .....sau altceva ,ce putem discuta?

Link spre comentariu

Unii au murit saraci altii ii vor urma. Tu crezi ca acesti oameni care au descoperit energia moka iti vor arata cum au facut acest lucru?Ai grija sa nu ai soarta lui Diesel; asta macar a realizat ceva si inca f.important, mai ales pentru acele vremuri.

Link spre comentariu

Voi chiar credeti ca a descoperit cineva ,,energia moka" si nu o foloseste ? Sau o foloseste in secret?

E o vorba referitor la spionaj ,, cand un lucru e stiut de doi insi, nu mai e secret". Incercati sa obtineti energie alternativa ieftin folosind vantul, apa, soarele, sunt mijloace regenerabile de viitor, nu mai cautati inventii utopice pentru energie gratuita.A pus cineva pe net o solutie miraculoasa si a fost ucis pentru asta, sau i s-a sters macar postarea ? Haide sa nu cadem in ridicol......Cand va cer sa aratati rezultate, veniti cu teoria conspiratiei....ca cine descopera energia gratuita e omorat.Cred ca asemenea subiecte ar trebui mutate la Bodega.

Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3

Mai bine am simplifica toata discutia la ipoteza "bani se fac din orice"; chiar daca ar exista un generator supraunitar, componentele s-ar vinde la suprapret. S-ar gasi cineva sa prinda afacerea, ba ar fi batalie pe mai multi care vor monopolul. Sistemele paralele (on-grid/off-gridd) nu schimba problema de baza-acapararea resurselor. Iar taxe au existat cu mult inainte ca fizicienii sa analizeze stratul de ozon, ca mai apoi sa apara taxele de poluare. Topicul asta e idealist in cel mai ieftin sens.Altfel spus, intr-o lume in care exista taxe de parcare, bilete de intrare in muzeu (si privitul costa...), s-ar ajunge rapid la inchirierea dispozitivelor "free".

Link spre comentariu

Mai bine am simplifica toata discutia la ipoteza "bani se fac din orice"; chiar daca ar exista un generator supraunitar, componentele s-ar vinde la suprapret. S-ar gasi cineva sa prinda afacerea, ba ar fi batalie pe mai multi care vor monopolul. Sistemele paralele (on-grid/off-gridd) nu schimba problema de baza-acapararea resurselor. Iar taxe au existat cu mult inainte ca fizicienii sa analizeze stratul de ozon, ca mai apoi sa apara taxele de poluare. Topicul asta e idealist in cel mai ieftin sens.Altfel spus, intr-o lume in care exista taxe de parcare, bilete de intrare in muzeu (si privitul costa...), s-ar ajunge rapid la inchirierea dispozitivelor "free".

Aiurea, inventeaza acest "dispozitiv" si mai vedem.
Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3

Ghilimelele trebuiau puse pe cuvantul inventeaza si nu pe dispozitiv.P.S. Cei mai buni ingineri s-au muncit cu anii sa optimizeze panouri fotovoltaice care si acum sunt scumpe. Saracii nu erau genii pe forumuri care freaca youtube toata ziua...

Link spre comentariu

Pai nu te-ai prins, nu trebuie multa carte ca sa intri pe Youtube si sa cazi in admiratie la ,,inventiile" unora care vor sa se vada si ei pe ecran.Ca sa citesti o carte tehnica trebuie sa-ti mai pui si capul la contributie, sa intelegi. Inainte se zicea ,, ati prostit poporul cu televizorul" acum se poate inlocui televizorul cu Internetul. Pacat, pe net sunt multe lucruri ce merita vazute si invatate, dar oamenii sunt conditionati de cultura. Si cum doar putine canale massmedia o promoveaza......

Link spre comentariu

Tesla s-a ocupat de curentu alternativ si alte maruntisuri de astea.Sunt speculatii ca si de free energy,dar n-a lasat nici un Aparatus energium gratuitus in urma.Daca ai ceva de genu prin preajma,arata-ne si noua.Sigur o sa se prinda careva pe aci "de ce merge".Ps. m-am luminat,omul isi face reclama .Just.

Link spre comentariu

John Bedini e impostor?

NU...in nici un caz , e un sarlatan ordinar ,iar aia de-l cred se numesc asa mai suav "CREDULI" dar unii ii numesc si "fr@ieri" , "tant@lai" , "pr@sti" , "dobit..." etc.free energi cu doua sarme si trei magneti ... succes !!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări