Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

free energy

Vizitator kronan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 451
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AdrianI

48

• EmyRulz

27

• validae

21

• ratza

18

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Energie "libera"!? insa-si titlul nu va da de gindit? inseamna ca eu sint singurul care mai plateste inca curentul de la electrica? :rade:

tu inca mai platesti curent la Electrica??? mie deja imi vin pe minus facturile :da
Link spre comentariu

Poate ne lumineaza colegul nostru cu dispozitivul lui supraunitar, ca pe noi ne limiteaza niste legi ale fizicii. N-am reusit sa depasesc inca WARP 9 cu nava mea.Poate ma ajuta nepotul lui Scotty :rade:

Link spre comentariu
Vizitator omyr2006

Poate ne lumineaza colegul nostru cu dispozitivul lui supraunitar, ca pe noi ne limiteaza niste legi ale fizicii. N-am reusit sa depasesc inca WARP 9 cu nava mea.Poate ma ajuta nepotul lui Scotty :rade:

cat timp esti limitat de LEGI nu vei reusi niciodata.......
Link spre comentariu
Vizitator omyr2006

Energie "libera"!? insa-si titlul nu va da de gindit? inseamna ca eu sint singurul care mai plateste inca curentul de la electrica? :rade:

tu inca mai platesti curent la Electrica??? mie deja imi vin pe minus facturile :da
facturile la ANRE cam de anul acesta ar putea veni in sprijinul tau caci abia a iesit legea energiei(august anul trecut)si va fi pusa in aplicare-speram anul acesta- pentru cei care vor sa injecteze in retea surplusul de curentde la sursele de energie regenerabile cu puteri mai mici de 1MW.
Link spre comentariu
Vizitator omyr2006

facturile la ANRE cam de anul acesta ar putea veni in sprijinul tau caci abia a iesit legea energiei(august anul trecut)si va fi pusa in aplicare-speram anul acesta- pentru cei care vor sa injecteze in retea surplusul de curentde la sursele de energie regenerabile cu puteri mai mici de 1MW.
Link spre comentariu

Să înţeleg că levitezi, tu fiind printre cei care nu e limitat de legi. Cea a gravitaţiei, de exemplu.
Link spre comentariu

In revista Tehnium era prezentat acel experiment cu energia electrica (de frecare) al picaturilor de apa, asa cum se vede in acel videoclip. Energia potentiala a apei se transforma in energie electrica (care aprindea pt. scurt timp un bec cu gaz), nimic nou sub soare!. Ce nu stie ala micu' cu yt-ubul este ca eu stiam de asta de vre-o 30 de ani!. :ras: .

Link spre comentariu

Si cum sa fac sa scap de aceste legi care ma obliga sa consum energie, nicidecum sa o produc? As face orice sa scap de ele...Da si tu o solutie daca tot ai vorbit pe aici.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări