EmyRulz Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Hai sa ne calmam, deja e mult. Adrian, tata, de ce te miri ca te ia lumea la misto? De cand ai inceput sa postezi tot te ia lumea la misto, dar tu nu te-ai prins la inceput si asta pentru ca absolut tot ce ai scris matale pe aici nu are absolut nciun sens(ma refer la chestiile tehnice), iar sa vii sa faci filosofii din vorbe pe forum, deja spune multe despre nivelul tau. Oamenii cu care ai de aface pe aici nu sunt chiar atat de prosti sau nestiutori pe cat lasa sa se inteleaga, dar vad ca tu esti extrem de credul si naiv si nu prea ai inteles nimic din acest thread, de aceea iti dau aceste explicatii. Oamenii nu sunt frustrati pe aici, cel mult se distreaza pe seama ta, e pacat sa fii mascarici sau sa le dai ocazia altora sa isi testeze latura plastica a limbii romane pe tine. Atunci cand iti ziceam sa inveti sa te exprimi poate a fost singurul lucru fara lipsa de zeflemea impreuna cu acest post al meu. De ce zic asta, pentru ca tu chiar crezi ceea ce scrii, macar fa-o coerent si pe intelesul oamenilor, atunci poate o sa iti dai si tu seama ce poti sa debitezi. As prefera sa nu imi raspunzi la acest post, pentru ca sincer nu ma intereseaza, dar gandeste-te bine la ce am zis. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Singura problema (dar NU a mea) e ca eu mai scriu si pe alte subiecte pe aici (care AU o oarecare legatura cu electronica, desi nu sunt un "guru" in materie). Pierderea va fi deci (logic...) mai mica pentru mine decat pentru tine... :smt004 Ce te-ai face daca nu ti-ar mai spune nimeni ca principiile termodinamicii si ale conservarii energiei sunt mai "de incredere" decat aberatiile de le culegi matale din pubela Internetului :smt005 Pentru mine, subiectul de fata este cel in care ma iau de viata prostilor... :smt019 Link spre comentariu
AdrianI Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Singura problema (dar NU a mea) e ca eu mai scriu si pe alte subiecte pe aici (care AU o oarecare legatura cu electronica, desi nu sunt un "guru" in materie). Ajung eu si p-acolo.. Sunt nou pe aici. Vedem noi.. ce stii Ce te-ai face daca nu ti-ar mai spune nimeni ca principiile termodinamicii si ale conservarii energiei sunt mai "de incredere" decat aberatiile de le culegi matale din pubela Internetului :smt005 Aberatii ai vazut tu in impresiile tale. Eu cautam eroarea din idee, nu contraziceam celebrele legi. Dar tu intelegi mai greu. Pentru mine, subiectul de fata este cel in care ma iau de viata prostilor... :smt019 :smt003 E drept ca in 'free energy' se arunca un anume gen de oameni. Cei care se iau insa de ei sunt mai dusi in majoritatea cazurilor. (situatie confirmata pana acum, de tine) Link spre comentariu
AdrianI Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Hai sa ne calmam, deja e mult. Adrian, tata, de ce te miri ca te ia lumea la misto? Frate, nu se mira nimeni. absolut tot ce ai scris matale pe aici nu are absolut nciun sens(ma refer la chestiile tehnice) Absolut. Probabil d-asta magnetroanele inca folosesc tensiuni mari. Ideea de baza este extrem de simpla. Dar este neconventionala, ca si sursa din care provine. pentru ca tu chiar crezi ceea ce scrii, macar fa-o coerent si pe intelesul oamenilor, atunci poate o sa iti dai si tu seama ce poti sa debitezi. Eu stiu ce zic. Si daca as fi dat de alti oameni, as fi discutat mai mult poate. In ce priveste nivelele.. Vezi care mai injura sa razi cu gura pana la urechi si apoi sa-mi vorbesti de ele. Link spre comentariu
tiristor Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Greu e cu omul sa-l lamuresti ca viseaza.AdrianiI multi useri ti-au spus parerea simplu fara sa jignesca si ti-au cerut sa te exprimi tehnic nu filozofic.Pe uni i-ai suparat cu insistentele tale fara inteles si au ajuns sa faca misto din tine.Adevarul e ca toti sunt cunascatori ai tehnici si au ceva habar de ea,dar tu esti vizionar sau naiv ca crezi toate tampeniile scrise de nestiutori.Parerea mea e sa-ti ceri scuze si sa te retragi cel putin demn de pe acest forum.Nu-mi raspunde e inutil. :smt039 :smt039 :partyman: Link spre comentariu
AdrianI Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Greu e cu omul sa-l lamuresti ca viseaza.AdrianiI multi useri ti-au spus parerea simplu fara sa jignesca si ti-au cerut sa te exprimi tehnic nu filozofic.Pe uni i-ai suparat cu insistentele tale fara inteles si au ajuns sa faca misto din tine.Adevarul e ca toti sunt cunascatori ai tehnici si au ceva habar de ea,dar tu esti vizionar sau naiv ca crezi toate tampeniile scrise de nestiutori.Parerea mea e sa-ti ceri scuze si sa te retragi cel putin demn de pe acest forum.Nu-mi raspunde e inutil. :smt039 :smt039 :partyman:Din punctul meu de vedere, ai putin spre deloc sens. Visez ce ? Ce tampenii scrise de cine cred eu ? Tare mi-e ca si tu vb fara sa stii ce spui ca ceilalti.Sa-mi cer scuze pentru ce ? Pt. injuraturile gratuite ala unora ? Eu am incercat sa discut dar n-am avut cu cine. Si intradevar, ceea ce zic eu nu retin sa fie utilizat pe undeva. Deci pentru a intelege asa ceva trebuie sa depuneti un efort. Si este in stadiu de idee initiala. Nici pe departe in stadiu de zona comuna. Poate nici n-ajunge. Pe langa efortul pe care trebuia sa-l depun eu inspre fundamentare sa mai conving niste hahaitori neaventiti ca ar fi si n-ar fi ceva ? Ma scuzati, dar cred ca plini de vise si iluzii sunteti voi. Ca sa nu ma trezesc sa zic mai multe iar. Voi realizati ca taxati cu o furie oarba orice impresie de idee ? Voi realizati, ca in momentul cand nu eu vin cu o idee ci voi insiva, va tratati asemanator ? Dar nu vreti sa va vedeti cu ochii mei. Va las in pace.(incerc, ca mai raspund si eu la atacuri, om sunt si eu) Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Stii vorba aia, cand un om iti zice ca esti beat nu il crezi, cand iti mai zice inca unul incepi sa te intrebi si tu iar cand iti zic 3,4,5, 6 oameni te duci direct si te culci! Link spre comentariu
AdrianI Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Stii vorba aia, cand un om iti zice ca esti beat nu il crezi, cand iti mai zice inca unul incepi sa te intrebi si tu iar cand iti zic 3,4,5, 6 oameni te duci direct si te culci!Voi nu sunteti atenti la ce zic. Nu vreti sa intelegeti. Va luati de tot felul de aspecte conexe care n-au treaba cu subiectul. Interpretati aiuristic ce zic/fac ca sa incapa in lumea voastra cu ciudati care se ocupa de free energy si rotunzi care fac misto de ei. In tot acest timp va vaitati ca nu e nu stiu ce explicat pe inteles ? Ce n-ati inteles ma dintr-un mediu magnetic cu spire in scurtcircuit functionand relativistic ? In loc sa aruncati cu oo spuneti. N-am auzit de Einstein. N-am auzit de mediu magnetic. Nu pot sa-mi imaginez un val magnetic. Nu pot, nu stiu, n-am auzit, nu inteleg, te rog explica etc. In loc de toate astea ciurucuri de 3 lei. Si va mai si vaitati ? Pai culcati-va voi mah ca eu cred ca dormiti si nu stiti. Frumos ca aveti si tupeu. Obraznicie chiar. Parc-ati fi niste copii masurand marea cu degetul. Emotionant, dar jenant. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Ti-a zis cumva psihiatrul sa-ti gasesti un loc linistit sa-ti faci "terapia de grup" :smt004"Free energy" nu exista, cel putin in sensul pe care il dai tu... decat eventual daca te poti conecta la centrala sarind peste contor (dar risti sa te ascunda "aia") :weedman: Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Doamne! Esti culmea! N-am mai vazut asa ceva! Noi nu sutnem atenti? Adica o gramada de oameni, care dupa cum am mai spus au cunostiinte de fizica, chiar daca nu lasa sa vada asta, nu inteleg ce spui tu? Asta e buna, nu mai degraba nu stii tu sa explici, sau mai rau, habar nu ai despre ce vorbesti?Am auzit de Einstein, dar nu am auzit inca de "mediu magnetic cu spire in scurtcircuit functionand relativist" fraza asta daca stai sa o analizezi observi ca nu are niciun sens, decat daca tu o explici, dar nu tot cu astfel de termeni ci folosind un formalism matematic si LOGIC. Iar treaba cu "valul magnetic" e epocala. In primul rand campul magnetic este un camp solenoidal(daca ai auzit de asa ceva) deci eu nu pot sa imi imaginez un val magnetic. Iar daca e vorba de unde electromagnetice, aici e alta treaba dar si in acest caz, componenta de camp magnetic nu arata ca un val(tot solenoidal e campul, adica divB=0). Incearca intai sa desenzi acesti vectori(B,E,H,D si directia de propagare) si sa vezi cum ar arata. Oricum asta nu inseamna ca e si realitatea, asta e doar in mintea noastra! E doar o reprezentare. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Stii vorba aia, cand un om iti zice ca esti beat nu il crezi, cand iti mai zice inca unul incepi sa te intrebi si tu iar cand iti zic 3,4,5, 6 oameni te duci direct si te culci!Voi nu sunteti atenti la ce zic. Nu vreti sa intelegeti. Va luati de tot felul de aspecte conexe care n-au treaba cu subiectul. Interpretati aiuristic ce zic/fac ca sa incapa in lumea voastra cu ciudati care se ocupa de free energy si rotunzi care fac misto de ei. In tot acest timp va vaitati ca nu e nu stiu ce explicat pe inteles ? Ce n-ati inteles ma dintr-un mediu magnetic cu spire in scurtcircuit functionand relativistic ? In loc sa aruncati cu oo spuneti. N-am auzit de Einstein. N-am auzit de mediu magnetic. Nu pot sa-mi imaginez un val magnetic. Nu pot, nu stiu, n-am auzit, nu inteleg, te rog explica etc. In loc de toate astea ciurucuri de 3 lei. Si va mai si vaitati ? Pai culcati-va voi mah ca eu cred ca dormiti si nu stiti. Frumos ca aveti si tupeu. Obraznicie chiar. Parc-ati fi niste copii masurand marea cu degetul. Emotionant, dar jenant. :pottytrain5: Link spre comentariu
AdrianI Postat Iulie 5, 2008 Partajează Postat Iulie 5, 2008 o gramada de oameni, care dupa cum am mai spus au cunostiinte de fizica, chiar daca nu lasa sa vada asta Si-atunci ce mai vreti explicatii ? Fiti destepti in liniste si gata. Asa si mama Omida are cunostinte da' nu s-arata. habar nu ai despre ce vorbesti? E o idee. Just that. nu am auzit inca de "mediu magnetic cu spire in scurtcircuit functionand relativist" A evoluat ideea. Si poate ar mai fi evoluat dar mi-am pierdut timpu' aiurea. (ghici unde) folosind un formalism matematic si LOGIC. Da, cred ca s-ar putea incepe analiza cu sistemul rezonant. Iar treaba cu "valul magnetic" e epocala. In primul rand campul magnetic este un camp solenoidal(daca ai auzit de asa ceva) Eu am tot repetat ca la viteze (foarte) mari nu se mai aplica aceleasi idei. Hm Mi-am amintit de StarWars. Acolo, cand dai cu laseru, parca tragi cu arcu'. Asa merge raza aia. Well, aici, merge campul pe ghid de pilda. deci eu nu pot sa imi imaginez un val magnetic. Iar daca e vorba de unde electromagnetice Yeah, punand problema asa, cu unde electromagnetice, cred ca as putea sa te lamuresc putin in raport cu ele. (eu de unde sa fi stiut ca ai auzit de asa ceva ?) Nu stiu cat chef mai am insa. O sa ma rezum la a spune ca locul campului electric e luat de spirele in scurt (care sunt spire simbolic vorbind, forma lor conteaza si inca e 'in lucru'). , aici e alta treaba dar si in acest caz, componenta de camp magnetic nu arata ca un val(tot solenoidal e campul, adica divB=0). Incearca intai sa desenzi acesti vectori(B,E,H,D si directia de propagare) si sa vezi cum ar arata. Oricum asta nu inseamna ca e si realitatea, asta e doar in mintea noastra! E doar o reprezentare. Da. Interesant. Nu vad de ce v-as mai explica. Desi apropierea de undele electromagnetice este una fericita, care ar fi putut fi facuta long time ago si poate ca se putea folosi ca un punct comun pentru a incepe o discutie, cred ca e cam tarziu acum. Nu mai am chef. Natura caracterului vostru imi repugna. Asta nu e mediu favorabil unei discutii, mai ales una in care exista idei noi sau deosebite (cat de eronate ramane de vazut). Ultima evolutie a ideii consta in trecerea la sin, ca intr-un rezonator clasic. Desi e putin in afara clasicului. Anyway, cine-i curios de dezvoltarea acestui lucru, alt thread, intrebati si discutam. Eu unul inchei aici. Pa. Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 5, 2008 Partajează Postat Iulie 5, 2008 Eu unul inchei aici. Pa.Pacat... Mie mi-a placut. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 5, 2008 Partajează Postat Iulie 5, 2008 Eu unul inchei aici. Pa. Si Pu, la toti filfizonii de teapa ta, cu varf si indesat... Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 5, 2008 Partajează Postat Iulie 5, 2008 Aha, acum cand incepem sa explicam fenomenele deodata nu mai avem chef! Ce chestie. Si ia explica tu cum la viteze foarte mari nu se mai aplica aceleasi idei? Asa pentru stiinta ta, campul magnetic tot soneloidal ramane si in cadrul relativitatii electormagnetice. Teoria relativitatii nu a schimbat cu nimic teoria campului electromagnetic, numai ca in cazul relativist se folosesc transformarile Lortenz asupra tensorului electromagnetic. Si ia explica tu cum spira in scurt circuit "ia locul camplului electric"?? De cand un mediu ia locul unui camp? Scuza-ma dar tu chiar habar nu ai! Ai demonstrat acum. Iar treaba cu StarWars ..... :smt005 Oricum e bine ca s-a incheiat discutia, oricum este penibila. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum