bogdan_bogdan889 Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Va salut am si eu o problema cu un catometru cumparat de pe forum mai exact cel din poze,problema este ca nu stiu la ce tuburi se foloseste am incercat sa adaptez un soclu pt un tub gen ef80 cu 9 pini dar nu reusesc sa-l fac sa indice emisia lampi.. El fiind construit cu alte socluri gen 8-12 pini. Comutatorul frontal are trei pozitii 1 cu tens de filament 45v 2,3 cu tens de filament 6,5v Ca tensiuni G1si G2 cum se vede in schema gasita in interior 200v redersata si 550v respectiv 1700v Ma intereseaza sa verific tuburi cu care lucrez gen EL84, EL500, 6N2P in general cele folosite la constructiia de amplificatoare . Link spre comentariu
dan cod Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Nu-i pentru ecrane cumva? Link spre comentariu
leoncris Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Catometru , model ? Link spre comentariu
bogdan_bogdan889 Postat August 4, 2016 Autor Partajează Postat August 4, 2016 Nu stiu daca este pentru ecrane sau nu .Tot ce scrie pe el se vede in poze. Link spre comentariu
dan cod Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Ultimul soclu este 99℅ pentru ecran. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 (editat) Tinand cont de simplitatea aparatului si de faptul ca soclul pentru conectarea tubului este mobil (atasat cu cablu), este foarte probabil sa fie vorba despre un aparat pentru verificarea tuburilor cinescop. Cel putin unul dintre socluri se observa ca ar fi de tub cinescop, avand un contact distantat (pentru electrodul de focalizare... sau anod?!). Editat August 5, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Pentru focalizare este ala. Link spre comentariu
bogdan_bogdan889 Postat August 5, 2016 Autor Partajează Postat August 5, 2016 Deci nu voi reusi sa-l adaptez pt tuburile mentionate mai sus. Link spre comentariu
dan cod Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Nu cred.Adevarul e ca eu in afara de ecrane de care am testat/regerat o gramada nu am testat alte tuburi. Link spre comentariu
bogdan_bogdan889 Postat August 6, 2016 Autor Partajează Postat August 6, 2016 Mersi frumos. Rămâne sa îl vând pe forum poate trebuie cuiva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum