Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV EUROCOLOR!

Vizitator Andrei Serban

Postări Recomandate

Bine ai revenit George!

Cat despre femeile care presteaza asemenea servicii n-or fi multe dar in ziua de astazi vedem ca sunt atatea fete studente la facultatile tehnice si se descurca chiar foarte bine.Tin minte ca acuma vreo 10 ani am vazut pe site-ul Facultatii de Electronica a Politehnicii din Timisoara fete bursiere chiar cu 10,nu glumesc.Cat despre situatia d-lui Dan nu precizez prea multe ca nu este treaba mea  dar la ce cadouri am vazut  ca-i face sotia sa cred ca si dansei ii place electronica cat de cat.Si cand vedem ce probleme scriu altii ca au cu sotiile/partenerele lor din cauza pasiunii pentru electronica...Cred ca tot d-nul Dan a deschis un topic pe aceasta tema la fosta Bodega.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marin Maria

13

• dan cod

5

• Florinel TV

5

• elmar

4

Top autori în acest subiect

Lasati doamnele in pace!...daca se pricep si la electronica-pe langa alte activitati- toata stima!...dar....a facut sotia aseara niste saratele si strudele cu mere....mmm....o nebunie! 

Daca doar atata ar face si tot as scoate palaria in fata ei!....norocul meu ca face mult mai multe si le face bine!

....deci , felicitari doamnelor care se pricep la electronica!

Link spre comentariu

Lasati doamnele in pace!...daca se pricep si la electronica-pe langa alte activitati- toata stima!...dar....a facut sotia aseara niste saratele si strudele cu mere....mmm....o nebunie! 

Daca doar atata ar face si tot as scoate palaria in fata ei!....norocul meu ca face mult mai multe si le face bine!

Foarte corect.Nu la TVuri trebuie sa se priceapa sotiile ci la cu totul altceva.

Link spre comentariu

Va multumesc domnule,in ceea ce priveste cu electronina sunt dispusa sa invat :rade:

Link spre comentariu

As incepe ca prostu in frantuzoaica da mincatias incep cu ennglezeste sa moara famlia mea daca nu pnvatam si limba lor,mai pe direct:da si mie macatias

...............??? ce să-ţi dea ”mancaţias”? :rade:

Link spre comentariu

Va multumesc domnule,in ceea ce priveste cu electronina sunt dispusa sa invat :rade:

Doamna Maria, din partea mea pofta de invatat si intuitie multa!....o sclipire de moment si interpretatea corecta a rezultatelor acestei 'scantei' va poate scuti de multe zile de lectura...plictisitoare!...dar , intuitia , are la baza un set de cunostinte si experienta....acuma ,dvs. apreciati raportul corect intre 'cantitatea' de invatatura si intuitie....in ecuatia asta intervine -ca factor hotarator!- dorinta dvs. de a invata/practia electronica...pentru ca , cu cat dorinta este mai mare , cu atat timpul dedicat acestei pasiuni creste....in detrimetrul altor activitati!

Hotararea va apartine si eu nu pot decat sa va urez succes! 

Toate bune dvs. si celor dragi!

Link spre comentariu

Ok! Dacă o cunoşti...dă-i mesaje private fără să ştim noi....Că aici se vorbeşte de 11ak30 şi de defectele lui...Nu e bine să întindem nervii unui om(moderator) ...discutând offtopic,NU?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări